Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hanımlar 😊

Simdi birde basimiza veli ziyaretleri mi cikti? Pes...

Mecbur mu bu ?

Sizde dünden raziymissiniz masallah.. isinizi sevmeniz güzel tabi orasi ayri ..

O patavatsiz veliyi de aldirmayin. illa birkac ters insanla karsilacaksiniz..

Merhaba öncelikle:KK54: ortaokul ve lise çapında böyle bir zorunluluk yok sanırım sizin öğretmeniniz kendi isteğiyle gelmiş olabilir ama Anaokulu döneminde gözlem yapmak aileyi ve çocuğun yaşadığı yeri gözlemlemek amacıyla bu tür veli ziyaretleri yapılıyor
Belki öyledir ama çevremde çok küçük çocuklu akrabam var.hiç duymadım ondan garip geldi yanlış anlamayın.

Simdi birde basimiza veli ziyaretleri mi cikti? Pes...

Mecbur mu bu ?

Sizde dünden raziymissiniz masallah.. isinizi sevmeniz güzel tabi orasi ayri ..
Hayır yeni bir uygulama değil çok uzun yıllardır var
Dünden razı demenize anlam veremedim ama olsun :) evlerinize sohbet muhabbet dedikodu için geliyor değiliz sizi evlatlarınız için geliyoruz
Zaten her velimi önceden uyarırım herhangi bir zahmete girmeyin on dakika oturup bi kahvenizi içip kalkacağım diye
Lütfen evinize gelen veya gelecek olan öğretmene böyle davranmayın bugün o hanımefendinin bile dediği beni üzdü mesleğine aşık biri olarak

İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedir :KK6: Bir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyor :KK23: bugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü:KK64:
Yok artık afedersiniz ama ç.ş yani ne patavatsızmış🤯

Ne saçmalık. Ev hediyesi getirinmiş.. burada en mühimi çocuk, tabi ki içinizden geliyorsa çocuklara bir şey almanız çok daha mantıklı. Oyuncak yerine daha eğitici kitaplar,etkinlik kitapları vs olabilir.

Hayır yeni bir uygulama değil çok uzun yıllardır var
Dünden razı demenize anlam veremedim ama olsun :) evlerinize sohbet muhabbet dedikodu için geliyor değiliz sizi evlatlarınız için geliyoruz
Zaten her velimi önceden uyarırım herhangi bir zahmete girmeyin on dakika oturup bi kahvenizi içip kalkacağım diye
Lütfen evinize gelen veya gelecek olan öğretmene böyle davranmayın bugün o hanımefendinin bile dediği beni üzdü mesleğine aşık biri olarak

Ben bekarim ama ilerde cocugumun ögretmeni evime gelsin istemezdim acikcasi. Sacma bir uygulama getirmisler bence, gereksiz.
Cocugun ev yasantisinin okul ile ne alakasi var bir bag kuramadim.

Mesleginizi sevmeniz cok güzel ve ayri bir konu. Cocuklarim olursa sizin gibi bir ögretmene denk gelirler insallah.
Ama dedigim gibi bu uygulama gereksiz olmus zaman kaybi olurdu benim acimdan. Sizlik bir durum degil.

Ben ögretmen olsaydim bende ev ziyaretlerine gitmek istemezdim o yüzden dünden razisiniz diye yazdim. Ama burda da meslek askinizin bir rolü var sanirim.

Ziyaretime ve cocugum icin gelen kisiye tabiki sacma davranmazdim yinede merak etmeyin.

O anlattiginiz veli sacmalamis yani :D aldirmayin..

Insanlarla ugrasmak zordur. Meslek hayatinizda bu tarz kisilerle cok karsilacaksiniz. Sonucta her insan farkli. Ama askla yapilan bir is insana baldan tatli gelir o yüzden daha az hasarla böyle durumlari gecistirirsiniz sanirim..

Ben bekarim ama ilerde cocugumun ögretmeni evime gelsin istemezdim acikcasi. Sacma bir uygulama getirmisler bence, gereksiz.
Cocugun ev yasantisinin okul ile ne alakasi var bir bag kuramadim.

Mesleginizi sevmeniz cok güzel ve ayri bir konu. Cocuklarim olursa sizin gibi bir ögretmene denk gelirler insallah.
Ama dedigim gibi bu uygulama gereksiz olmus zaman kaybi olurdu benim acimdan. Sizlik bir durum degil.

Ben ögretmen olsaydim bende ev ziyaretlerine gitmek istemezdim o yüzden dünden razisiniz diye yazdim. Ama burda da meslek askinizin bir rolü var sanirim.

Ziyaretime ve cocugum icin gelen kisiye tabiki sacma davranmazdim yinede merak etmeyin.

O anlattiginiz veli sacmalamis yani :KK70: aldirmayin..

Insanlarla ugrasmak zordur. Meslek hayatinizda bu tarz kisilerle cok karsilacaksiniz. Sonucta her insan farkli. Ama askla yapilan bir is insana baldan tatli gelir o yüzden daha az hasarla böyle durumlari gecistirirsiniz sanirim..
Estağfurullah saçma davranmak felan hiç hoş şeyler değil onu izah etmeye çalışmadım :KK25: doldurmamız gereken raporlar oluyor veliler uygun zamanlarında haber ediyorlar felan evet yorucu ve meşakkatli bir durum
Ev ilw okul yaşantısı arasında da şöyle bağ oluyor çocuğun kendine ait bir odası olup olmadığını yada evde nasıl davrandığını gözlemleyebiliyorsun ya da veli okulda paylaşamadığı şeyleri size anlatabiliyor hem aile ilede güvenli bir bağ kurulmuş oluyor çocuk için aileyle el ele vermemiz için güzel oluyor aslında bu görüşmeler fakat böyle güzel olmayan örnekler de yaşanabiliyormuş
Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada :KK68:

Ne saçmalık. Ev hediyesi getirinmiş.. burada en mühimi çocuk, tabi ki içinizden geliyorsa çocuklara bir şey almanız çok daha mantıklı. Oyuncak yerine daha eğitici kitaplar,etkinlik kitapları vs olabilir.
Evet o tarz şeyler de götürüyorum bugün de puzzle götürmüştüm ahşaptan demek ki velimizin hoşuna gitmedi:KK20:

Vay be ne mükemmel bi öğretmen diyerek yazıyorum...
Ama veliyi açık sozlulugunden ötürü taktir ettim :halay:
Saçmalamış boşver sen içinden geleni yap.

Vay be ne mükemmel bi öğretmen diyerek yazıyorum...
Ama veliyi açık sozlulugunden ötürü taktir ettim :halay:
Saçmalamış boşver sen içinden geleni yap.
Teşekkür ederim beni tanımadan yazdıklarımla böyle söylemeniz beni mutlu etti :KK68: açık sözlü insanları severim de bu açık sözlü olmak değil gibi sanki

Teşekkür ederim beni tanımadan yazdıklarımla böyle söylemeniz beni mutlu etti :KK68: açık sözlü insanları severim de bu açık sözlü olmak değil gibi sanki
Patavatsizlik yahut acik sozluluk bunlar alacali goreceli kavramlar ama bunu diyerek veli Kültür seviyesini belli etmiş dedigim uzere sen ogrencilerine ne almak istersen al
Ki hakikaten aşırı mutlu oldum onları evlerinde ziyaret edip onlara değer vermene evlatlarım büyüdüğünde böyle öğretmenleri olsa bilemiyorum mutluluktan deli olurum heralde :)

Patavatsizlik yahut acik sozluluk bunlar alacali goreceli kavramlar ama bunu diyerek veli Kültür seviyesini belli etmiş dedigim uzere sen ogrencilerine ne almak istersen al
Ki hakikaten aşırı mutlu oldum onları evlerinde ziyaret edip onlara değer vermene evlatlarım büyüdüğünde böyle öğretmenleri olsa bilemiyorum mutluluktan deli olurum heralde :)
Beni de böyle düşünen ve önemseyen kişilerin varlığı çok mutlu etti inanın :KK200:dilerim ki evlatlarınız benden kat kat daha iyi öğretmenlerle karşılaşsın :)

Ayy çok şaşırdım, sanki ev görmeye gidiyorsunuz. Ama düşününce insan o an ne tepki vereceğini de bilemez.

Siz güzel düşünmüşsünüz, tam tersi çocukların daha çok hoşuna gider okul öncesi olduğu için. Veli olayı biraz yanlış anlamış sadece.

Borcama da bir kılıf bulunur bence :halay:evet masal kitapları da aldığım alıyor ama artık lif borcam tencere tava ne bulursam götüreyim ben 😂
Keşke bizim öğretmenimiz de bize gelse kızım öyle çok seviyor ki ogretmeninin evi ve çocukları olduğunu öğrendiğinde çok şaşırmıcasina anlatıyordu bana
Gözünde insanüstü varlık bi nevi
Bizim ki biraz velilerden bıkmış gibi haklıdır bilemicem ne yaşadı ama çok ilgisiz
Insanlar densiz boşverin bi daha gitmezsiniz zaten evine

Back
X