İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedir

Bir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyor

bugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü

Güncelleme : Hanımlar bu velim burdan değilse bende bir şey bilmiyorum

akşam dokuz buçuk gibi bir mesaj geldi telefonuma mesajın sahibi de bu konunun kahramanı olan cuma günü ev ziyaretine gittiğim hanımefendi mesajda ise ogün dediklerimi yanlış anlamayacağımı beni kendine yakın gördüğü için şaka yaptığını kusura bakmamamı söyledi en son da öğrencimin resmini attı iyi geceler dedi yani hem çok şaşırdım çünkü iki gün oldu hemde bir yanım da dedi ya bence bu hanımefendi de kk üyesi

öyle işte hanımlar sizinle de paylaşayım istedim