Guzel dileklerin için cok tesekkur ederim amin İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim@dilekylmz22 çok sevindim kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEbrarr60 kuzum senin adina da cok sevindim Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah
AMIN bitanem ALLAH razi olsun kuzumn nasilsin balim❤_Masalim_ kuzum hep aklimdasin canim dualarim seninle inşallah Rabbim Ya Safi celle celeluh ismi serifi hurmetine mubarek Ramazan-i serif hurnetine hayrli acil sifalar ihsan etsin
Cok sukur canimAMIN bitanem ALLAH razi olsun kuzumn nasilsin balim❤
Hep iyi ol iNŞALLAH bitanem benimde hep aklimdasin ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun INŞALLAH ❤Cok sukur canim
Amin kuzum hep beraber insallah Rabbim o guzel yuregine guzel arkdasligina dostluguna insanligina en guzel mukafatini tez vakitte versin insallah ♡Hep iyi ol iNŞALLAH bitanem benimde hep aklimdasin ALLAHIM yar ve yardimcimiz olsun INŞALLAH ❤
INŞALLAH balim cumlemizinAmin kuzum hep beraber insallah Rabbim o guzel yuregine guzel arkdasligina dostluguna insanligina en guzel mukafatini tez vakitte versin insallah ♡
Hayırlı Ramazanlar canımEki Görüntüle 2000421
Hayirli Ramazanlar❤❤
Gülüm bülbülüm hayırlı ramazanlar ❤❤❤Eki Görüntüle 2000421
Hayirli Ramazanlar❤❤
Hayırlı Ramazanlar Rabbim oruçlarımızı namazlarımızı dualarımızı kabul buyursunEki Görüntüle 2000421
Hayirli Ramazanlar❤❤
Masallah canim buyuttun bebisini insallah saglikla hayrla kolay dogumla kucagina almayi nasip etsin Mevlam bu topikten en son esranin hamile oldugunu ogrendim insallah bizler de tez vakitte aliriz bebek mujdemizi bu topik ilk goz agrim ilk uye oldugumda buraya yazdim uzuluyorum sessiz sedasiz kalmasinanasilsinz kizceler iyice kuruttuk burayı.kimse yazmıyo girmiyo.zaten habire yer degisyrip duruyo kk sayfalari.ne var ne yok yok mu hamis olanlar.biz 12 haftalik olduk ama bunyemiz cok tirt surekli nezle grip oluyorz
sagol canom darisi tez vakitte sana insallah.evet ya cok sessiz hoc bi topige yazmak istemiyrm cok sahte geliyo digerleri.Masallah canim buyuttun bebisini insallah saglikla hayrla kolay dogumla kucagina almayi nasip etsin Mevlam bu topikten en son esranin hamile oldugunu ogrendim insallah bizler de tez vakitte aliriz bebek mujdemizi bu topik ilk goz agrim ilk uye oldugumda buraya yazdim uzuluyorum sessiz sedasiz kalmasina
Ben iki tane dua topigindeyim birinde muhhabet var oteki bildirim yapip cikiyorum canim muhabbet olan topige buyur gel bizlere moral olursun hic hamisimiz yoksagol canom darisi tez vakitte sana insallah.evet ya cok sessiz hoc bi topige yazmak istemiyrm cok sahte geliyo digerleri.
neymis adi topiginBen iki tane dua topigindeyim birinde muhhabet var oteki bildirim yapip cikiyorum canim muhabbet olan topige buyur gel bizlere moral olursun hic hamisimiz yokmaalesef insallah tez vakitte olur
A.selam canım çok üzüldüm tatlım ya rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallahslm arkadaşlar kader yoldaşlarım...Geçen hafta kürtaj oldum bebek karnımda öldü1 hafta oldu merdeyse kısmet artık..herkesi öpüyorum
Kız hamiş sultan nasılsınız bakem analı kızlımı desem içimden böyle geçti kız mı olcek acepneymis adi topigin
Aleyküm selam canım ben çok şükür iyiyim sen nasılsın bakalım tatlımS.aleyküm kızlar bayağıdr göremiyodum topiği nasılsınız
Vaktiniz olursa konuma bakın yorumları bi okuyun fikirlerinizi merak ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ters-rahim-ve-stres.1014174/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?