Walla Bn baya dağıldım biraz zor toparlanirim sanki
TM kuzu tmHadi ama bana ne güzel moral veriyordunuz kuzum lütfen üzülmeyin hersey güzel olacak Allahin izniyle
Aglattiniz beni..ninni soyleyerek dusurmeniz offfr icim acidi.Biz esimle nisanliyken ugur getirsin diye patik almistik bi mavi çift bir pembe cift.. Bebegim ilk aydan olmustu o ay adet oldum ama hamileymisim icimde bi his var adetim ama hamile oldugumu hisettim... sonra eczaneden test aldim heyecandan elim ayagim titriyor esim ise erken kaliyor diye erkenden yatti gece 12ydi hic unutmmam baktim iki cizgii heyecandan cildirdim sabah oldu ama hic uyuyamadim esime soylemedim kan testimden sonra kesinlessin söyleyim dedim... esim ise gitti bende hemen saglik ocagina gittim ve pozitifti saglik ocaginin merdivenlerinden inerken ayaklarim titriyor hayallerim gercek olmustuesimi isten gelsin diye bekledim... nisanliyken aldigimiz patiklerin bi elime pembesini bi elime mavisini aldim... hangi elimi seciyorsun dedim geldiğinde... pembe patigi olan kolumu gosterdi... elimi arkmdan cikarip actim patigi gördü agladi sevinçten havalara uctu..biz cocukluktan beri sevgiliydik en büyük hayalimiz evlatti... dünyalar bizim oldu...ama neyazikki bebegimi 2 aylikken düşük sonucu kaybettim doktora gittim beni bisey yok diye yolladi eve geldim bebegimi tuvalette ninni soylerek düşürdüm o ani unutamiyorum ciğerim yandi icime dogmustu pembe patiklerin sahibi olan bi prensesimiz olcakti adi bile hazirdi... gecen sene yasadim bu olayi... bunalimdan yeni yeni kurtuluyorum adetimden sonra yeniden bebek icin ALLAHIN izniyle calismalar basladik esimin ocak 5 doğum gunu INŞALLAH dogum gunune en guzel hediyeyi bebegimizi soylemek nasip olur suan en büyük duam bu canlar paylasmak istedim sizinle ALLAHIM isteyen herkese benle birlikte en yakin zamanda nasip etsin INŞALLAH
cok uzuldm canm ya icim parcalandi okurken allahim kimseye yasatmasin evlat acisi psikolojiyi atlatmak cok zor hic kimsenin kucagi bos kalmasin canimiza can katsin rabbimm insallahAy aglatin kiz beni
Ya ben sana kurban olurumm yaaaBiz esimle nisanliyken ugur getirsin diye patik almistik bi mavi çift bir pembe cift.. Bebegim ilk aydan olmustu o ay adet oldum ama hamileymisim icimde bi his var adetim ama hamile oldugumu hisettim... sonra eczaneden test aldim heyecandan elim ayagim titriyor esim ise erken kaliyor diye erkenden yatti gece 12ydi hic unutmmam baktim iki cizgii heyecandan cildirdim sabah oldu ama hic uyuyamadim esime soylemedim kan testimden sonra kesinlessin söyleyim dedim... esim ise gitti bende hemen saglik ocagina gittim ve pozitifti saglik ocaginin merdivenlerinden inerken ayaklarim titriyor hayallerim gercek olmustuesimi isten gelsin diye bekledim... nisanliyken aldigimiz patiklerin bi elime pembesini bi elime mavisini aldim... hangi elimi seciyorsun dedim geldiğinde... pembe patigi olan kolumu gosterdi... elimi arkmdan cikarip actim patigi gördü agladi sevinçten havalara uctu..biz cocukluktan beri sevgiliydik en büyük hayalimiz evlatti... dünyalar bizim oldu...ama neyazikki bebegimi 2 aylikken düşük sonucu kaybettim doktora gittim beni bisey yok diye yolladi eve geldim bebegimi tuvalette ninni soylerek düşürdüm o ani unutamiyorum ciğerim yandi icime dogmustu pembe patiklerin sahibi olan bi prensesimiz olcakti adi bile hazirdi... gecen sene yasadim bu olayi... bunalimdan yeni yeni kurtuluyorum adetimden sonra yeniden bebek icin ALLAHIN izniyle calismalar basladik esimin ocak 5 doğum gunu INŞALLAH dogum gunune en guzel hediyeyi bebegimizi soylemek nasip olur suan en büyük duam bu canlar paylasmak istedim sizinle ALLAHIM isteyen herkese benle birlikte en yakin zamanda nasip etsin INŞALLAH
Aynennn resim isine daldilar yasakliyorum msjlasmayi bunlaraUmyacim herkez dağılmış vaziyette acil toparlamamiz lazim kuzu
Eevvveeet cicislerHemen toparlaniyoruzağlamayı bırakıyoruz gülüyoruz haksizmiyim@umya
Yook yook kizlar dagilmis e bende gideyimTabiki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?