Minik Kizim Erken DogumLa Dünyama GeLdi

iLdeMmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
675
0
96
35
Almanya
Kizlar okadar mutlu ve heycanliyim ki bu sevinci sizinlede paylasmak istedim
Bugün saat öglen tam 12.00 de güzeller güzeli kizim dünyaya geldiiii
erken dogum ile 33.haftamiza 1.gün kala dogdu
zaten erken dogum riskim cok yüksekdi ..
Melegim 45.cm ve 2.750gr agriliginda haftasina göre masallahi var pamugumun
yanliz tek basina nefes almakda zorlandigi icin solunum ciyazi taktilar vede küvezde tutuyorlar kizimi
daha kucagima alip öpüp koklayamadim prensessimi

Anneme laptopumu getirdim hastaneye hem yanliz kalmamak icin hemde size müjdeyi vermek icinnn

noluur dua edin kizim icinn arkadaslar bi an önce solunum ciyazindan kurtulsun melegimm

Son düzenleme:
Allah analı babalı büyütsün, inşallah kısa zamanda kucağına alırsın canım.. Dualarım minik bebeğinle :)

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün.İnşallah en kısa zamanda küvözden kucağına gelir annesi.

allah analı babalı büyütsün hiç korkma kızının maşşallahı var zaten rabbim korusun bütün yavruları en kısa zamanda çıkar solunum cihazından sakın sıkma kendini sütün kesilmesin bol bol süt sağ bebene güzel anne....

Tesekkür ederim canLarim .. ama sadece anne ile büyücek bebegim
Henüz Sütüm yok umarim bebegimi kucagima alana kadar sütüm gelirde ac kalmaz kizim :26:
Ebede henüz pek üstüme düsmedi odaya gelince bi sorayim bakalim napcam diye ..

Son düzenleme:
maşallah ikinizede arkadaşım. tez vakitte sarılıp koklaşmanızı diliyorum güzel rabbimden....

canım Allah yardımcın olsun:)) ohh bebişine kavuşmuşsun,en kısa sürede kızına kavuşman dileğiyle:)))
bu arada 2-3 haftaya kadar banada bi kız melek geliyor:))) innnşallah

ildemm doğumdan hiç bahsetmemişsin kız =)
sanki iki dk doğurdum çıktım der gibi
hiç zorlanmadın mı nasıl geçti =)
maşallah sanaa
bu da kızın için

hayırlı olsun bebişiniz allah analı babalı büyütsün ve bir an önce iyileşsin

hayırlı oslun gerçekten maşallah haftasına göre çok çok iyi prenses..neyle besledin kız..
inşallah en kısa zmaanda kavuşursunuz cnm..

Cnm bnm gözün aydın Rabbim ona hayırlı, tertemiz ve upuzun bir ömür wersin.Ne güzel kokuyordur o şimdi miss gibi.Bizim yerimize bol bol öpüp kokla onu ((=

Gözünüz aydın arkadaşım,minik prensesinizi inşallah
en kısa zamanda kucağınıza alırsınız..
Allah analı babalı büyütsün.
..

Eminim çok iyi bir anne olacaksınız. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…