MİNİK KIZIMA KAVUŞTUM ŞÜKÜRLER OLSUN :)) tavsiyem var sizlere:)

ZeynpEylul

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
36
0
16
Çankırı
9 ay süren yolculuğumuz dün sabah hayırlısıyla sona erdi. Bazı arkadaşlar bilir beni, (aslında ben hepinzi biliyorum ama çok yazamıyorum o nedenle size yabancı gelebilirim:)) bebeğim en son ölçümlerinde 2800 gr dı ama çok şükür sağlık problemi yoktu sadece minyon bebekdi:) gerçekten de öyle oldu 2.550 doğdu minnacık teyzeleri. doktor amca küveze koydu besin takviseyi yapıyor.. anne sütünü de almaya çalışıyor ama çenesi hemen yoruluyor. buna rağmen emmeye çok çabalıyor..eğer bebekleriniz küçük doğarsa veya öyle doğacak diyorsa doktorlar hiç kafaya takmayın.. Sağlık isteyin Rabbimden..inanın dün doğdu ama sanki bugun biraz daha büyüdü:) sizlerde minik zeynebime dua edersiniz değil mi arkadaşlar. bir an önce toparlasın emmeye alışsın..Allah şimdiden hepinizin yardımcısı olsun.. bebeğine kavuşanların gözleri aydın olsun, bekleyenleri de hayırlısıyla yavrularına kavuştursun Rabbim..Allaha emanet olsun sizlerde minikleriniz de

Allah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etmiş ne mutlu sana.Okadarda küçük değil hem ben daha küçük doğmuşum :) sakın stres sıkıntı yapma kendine herşeyin hayırlısı de her zaman.

ufak olsunda sağlıksız olmasın arkadaşım,
hem çokta ufak değil zatenki çok daha minik doğmuş bebekler şimdi kocaman sağlıklı birer çocuk oldular,
sen sütünü hastanedeki sağma makinasiyle sağıp bebişine vermeye bak derim senin sütündür ona kilo aldıracak olan, anne sütü öyle bir mucizeki çocuk ishal olduğunda bile annenin iç güdüleri sütü ishali dindirecek yada ishalde kaybettiği suyu geri kazandıracak şekle geliyor, seninde sütün şuan bebeğine kilo aldırmaya programlanmıştır bile.
sağlıklı günler diliyorum allah acılarını göstermesin

allah analı babalı büyütsün çok küçük doğmamış ayrıca doğduktan sonra çok çabuk büyüyolar.Buarada benimde kızımın ismi zeynep olacak inş:))

9 ay süren yolculuğumuz dün sabah hayırlısıyla sona erdi. Bazı arkadaşlar bilir beni, (aslında ben hepinzi biliyorum ama çok yazamıyorum o nedenle size yabancı gelebilirim:)) bebeğim en son ölçümlerinde 2800 gr dı ama çok şükür sağlık problemi yoktu sadece minyon bebekdi:) gerçekten de öyle oldu 2.550 doğdu minnacık teyzeleri. doktor amca küveze koydu besin takviseyi yapıyor.. anne sütünü de almaya çalışıyor ama çenesi hemen yoruluyor. buna rağmen emmeye çok çabalıyor..eğer bebekleriniz küçük doğarsa veya öyle doğacak diyorsa doktorlar hiç kafaya takmayın.. Sağlık isteyin Rabbimden..inanın dün doğdu ama sanki bugun biraz daha büyüdü:) sizlerde minik zeynebime dua edersiniz değil mi arkadaşlar. bir an önce toparlasın emmeye alışsın..Allah şimdiden hepinizin yardımcısı olsun.. bebeğine kavuşanların gözleri aydın olsun, bekleyenleri de hayırlısıyla yavrularına kavuştursun Rabbim..Allaha emanet olsun sizlerde minikleriniz de

cnm geçmiş olsn Rabbim sizlere bagıslasın bebısını dogum hikayenı de yazarmısın merak ettım nasıl dogdu normal mı sezeryan mı :emir_bebek:

Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.Doktorumda aynısını söylüyor bana minyon olacak senin gibi diyor.37.haftadayım 2.550 gr canım kızım.Sağlıklı olsunda büyür elbet toparlar:)

Rabbim sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin.Hayırlı imanlı sağlıklı ömrü berteketli olur inşallah.Benim kzımda 13 yaşında onun adıda Zeyneb Eylül :16:

Çocuk dünyaya geldikten sonra, ilk fırsatta dinî bilgisi olan kimse çağrılır, çocuk kucağına verilir. Sağ kulağına ezan, sol kulağına da kamet okunur. Sonra da şöyle dua etmesi sağlanır:

"Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl."AMİN AMİN

Bu sıralarda çocuğuna bakan ana-baba, İbrahim Aleyhisselâm’ın oğulları İsmail ve İshak’a bakarken okuduğu şu duayı okurlar:

"Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ."
“Bana bu evladı ihsan eden Allah’a hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim...”

Son düzenleme:

Rabbim hayırlı sağlıklı uzunn ömürler versin inşallahh....

tebriklerrr ! darisi isteyenlere...
emzirirken uyumamasi için yanagini elini oksayin :63: sIk sIk emzirin... doktorlar soyler ama ben hatirlatiyim yine de..

hayırlı olsun.
ufak bebek daha çabuk toparlanır derler..
benm bebegmde minik dogdu ama 40 günde 2 katı oldu MAŞALLAHH..

Back
X