Doğuma Hazırlık Minik kızımın ismi için anketimiz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minik kızımın ismini seçelim

• Gülce

OY: 34 68,0%
  • Neslişah

OY: 16 32,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Birkaç isim içinden seçenekleri ikiye düşürdük.

Bu iki ismi de ayrı ayrı çok beğeniyorum ama sadece birini koymak istiyorum kızıma. Bakalım en çok hangi isim beğenilecek :anneadayı::KK49:

Bir şey daha isteyeceğim sizlerden. Bu isimlerde tanıdıklarınız varsa kişiliği karakteri nasıldır. Onu da bir yazıverirseniz çok seviniciiiizz :KK76:

TeşekkürlerrrEn Büyük TÜRKİYE

Birkaç isim içinden seçenekleri ikiye düşürdük.

Bu iki ismi de ayrı ayrı çok beğeniyorum ama sadece birini koymak istiyorum kızıma. Bakalım en çok hangi isim beğenilecek :anneadayı::KK49:

Bir şey daha isteyeceğim sizlerden. Bu isimlerde tanıdıklarınız varsa kişiliği karakteri nasıldır. Onu da bir yazıverirseniz çok seviniciiiizz :KK76:

TeşekkürlerrrEn Büyük TÜRKİYE
Neslisah diye arkadasim vardi lisede. Cok uysal sessiz sakindi. Ama bence gülce daha guzel. Ve önune gelen de olmayan bir isim kibar ve guzel. Gulce derim.

Gülce farklı geldi ..
Anlamı ne acaba?
Oyumu ona verdim. .

Ikisi de güzel ama Neslişah bence daha güzel ve asil. :)

Gülce ayrıca Gülse, Gülçe gibi isimlerle de karıştırılabilir.

Çok yakın arkadaşımın kızının adı gülce naz su an 3 yaşında hep sakin akıllı bir kızdı halada öyle masAllah ı var .

Ben hala karar veremedim cevremde cogu kisi Neslişah diyor ama gülceyide begenenler var ben hala kararsizz o_O
Gül cicegini sevseydim belki bende gulce dusunurdum :) begeniyorum. Tek olarak.harika bi isim. Kibar.

Back
X