minik kuşum dünyaya geldi

fatmanehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
163
1
43
merhaba arkadaşlar.aralık aralık annesi olarak doğum hikayemi paylaşmak bana da kısmet oldu 1 hafta sonra .21 aralık pazar dr la sözleştiğimiz gibi hastanede olduk.kızım 38+6 da sezeryanla dünyaya geldi.ameliyathaneye girene kadar hiç heyecan yapmamıştım.ancak gece 24 den sonra birşey yemediğim için ellerim titriyorudu.saat 12.20 de ve ben ameliyat önlüğü giymiş şekilde ameliyathaneye girdim.sonda ve lavman yapılmadı için mutluydum.damar yolu falan derken.en son boğazımın yandığını hissettim.sonrası yok.......
uyandığımda odamdaydım.bir sürü ses duydum ama cevap veremedim.acı varmıydı derseniz dayanılmayacak kadar değildi.ağrı kesiciler ile geçiyor.ilk 2 saat geçince insan bebişini görünce unutuyor.hastanede yataktsn kalkmak zor oluyor ama bol bol yürümek çok ii geliyor.ben 2.gün kendi ihtiyaçlarımı karşıladım.başarılı bir ameliyattı.evde sürekli hareket halindeydim.hatta fazla zorladım kendimi.ama bugun dikiş bandım açıldı.herşey yolunda çok şükür.biraz uzun oldu sanırım.genel anastezi ile sezeryan korktuğum gibi değildi.ameliyathane stresi yaşamamış oldum.tek sorunumuz bebişimizin beni emememesi..o da yoluna girere inş.tüm aralık annelerine sevgiler..
 
tebrik ederim canım Allah analı babalıı büyütsün.. bebeğin ve doğum ile ilgili bilgileri doğum yapa aralık annelerine yazarsa listemize ekledim seni bilgilerini güncellerim.. öptük kocaman:)
 
tebrik ederim....minik prensesinle mutluluklar dilerim....
bu arada zorla da olsa emzirmeye çalış canım mutlaka pes edecektir diye düşünüyorum..
 
benim zehramda 15 aralıkta sezeryanla dünyaya geldi.çok tatlı dördüncü kızım.yere göğe sığdıramıyoruz Allah bütün çocuk isteyen annelerin dileğini yerine getirir inşallah dünyanın en güzel duygusu.
 
X