Minik kuşumun durumu çok kötü..

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Kuşumun kafesini temizlerken kapıdan kaçtı ve klozetin içine düşücekti
bende klozetin kapağını kapatayım derken kapak kafasına geldi sonra bir
baktım tek gözü şişmiş, kanlanmış. Hemen veterinere götürdüm bakan kişi
profesördü. Gözünü inceledi, göz yerinde ama ödem yapmış travmatik dedi.
Terramycin diye bir krem verdi, onu sürdüm gözüne. İyileşir dedi doktor. Acaba üzülmeyelim diye mi iyileşir dedi :( Gerçekten çok fena. Mutsuz,yem yemiyor. Gözünün teki kapandı şuan. Geçer mi yoksa böyle mi kalır? Ne yapmalıyım?

Son hali bu yavrumun..

http://k1311.hizliresim.com/1h/d/ugmhj.jpg

Kuşumun kafesini temizlerken kapıdan kaçtı ve klozetin içine düşücekti
bende klozetin kapağını kapatayım derken kapak kafasına geldi sonra bir
baktım tek gözü şişmiş, kanlanmış. Hemen veterinere götürdüm bakan kişi
profesördü. Gözünü inceledi, göz yerinde ama ödem yapmış travmatik dedi.
Terramycin diye bir krem verdi, onu sürdüm gözüne. İyileşir dedi doktor. Acaba üzülmeyelim diye mi iyileşir dedi :( Gerçekten çok fena. Mutsuz,yem yemiyor. Gözünün teki kapandı şuan. Geçer mi yoksa böyle mi kalır? Ne yapmalıyım?

Son hali bu yavrumun..

http://k1311.hizliresim.com/1h/d/ugmhj.jpg

kıyamam ben bu yavruya :nazar: geçmiş olsun canım....merak etme prof. sa iyileşir dediyse iyileşir..zira temmuz ayında benim kedim 4. kattan düşmüştü derrhal bir profa gösterdim durumu o kadar travmatikti ki tüm kötü şeyleri söyledi yüzde 30 yaşar yaşasa bile felç kalabilir hazır olun dedi ama benim oğlum çok hızlı iyileşti.. şimdi eskisinden daha iyi..dr lar önce kötü olanı söyler benim bildiğim...

yemek yemiyorsa vitaminleri var onların suyuna damlatsanız sifa olur hem:34: tekrar geçmiş olsun...bu arada resme baktım çokta kötü durmuyor sanki:50:

kıyamam ben bu yavruya :nazar: geçmiş olsun canım....merak etme prof. sa iyileşir dediyse iyileşir..zira temmuz ayında benim kedim 4. kattan düşmüştü derrhal bir profa gösterdim durumu o kadar travmatikti ki tüm kötü şeyleri söyledi yüzde 30 yaşar yaşasa bile felç kalabilir hazır olun dedi ama benim oğlum çok hızlı iyileşti.. şimdi eskisinden daha iyi..dr lar önce kötü olanı söyler benim bildiğim...

yemek yemiyorsa vitaminleri var onların suyuna damlatsanız sifa olur hem:34: tekrar geçmiş olsun...bu arada resme baktım çokta kötü durmuyor sanki:50:[/SIZE][/COLOR]

sağolun içimi rahatlattı yorumunuz, inşallah doktorun dediği olur ve iyileşir. ben çok korktum gözünü böyle görünce, kremini sürdük ama sürerken biraz huysuzlanıyor. Vitaminlerini verdim, az bişi marul yedi. Şimdi uyuyor

geçmiş olsun, geçicektir inşaallah, fotosuna baktımda bencede geçicek gibi görünüyo.
bir daha dikkat et arkadaşım bence, olmazsa kuşu oturma odana sal ve kapısını ört o odanında öyle boş kafesini alıp gidip banyonda temizle.
bazı muhabbet kuşları bodoslama dalar olur olmadık şeylere, sürekli çok dikkat et dur kaçmasın oraya konmasın o odaya zararlı yere uçup gitmesin diye kaçıvermesin bi dalgın anında diye, öğret hatta bazı şeylere ona ama güvenmede kuş bu çünkü:)
pencerelerine dikkat et, bazı muhabbetler pencereleri gözetler, en ufak ayrıntıda pencereden dışarı kaçar, aman allah korusun, çıktımı zor bi daha dönmesi!
hani kendi bilgilerimi eğer bilmiyorsan sende bilesin diye aktardım sana.
bu arada kuşun çok tatlı:) maşaallah:nazar::nazar::nazar:
arada bi oku üfle bence kuşunu, çok tatlı bir kuş olduğu için nazar değmişte olabilir bence kuşuna.....
hayatımızda hep elimizden geleni yapıp sonrada Allaha tevekkül etmeliyiz değilmi arkadaşım benim:)
öpüyorum....:54::54:
sevgiler.....

geçmiş olsun, geçicektir inşaallah, fotosuna baktımda bencede geçicek gibi görünüyo.
bir daha dikkat et arkadaşım bence, olmazsa kuşu oturma odana sal ve kapısını ört o odanında öyle boş kafesini alıp gidip banyonda temizle.
bazı muhabbet kuşları bodoslama dalar olur olmadık şeylere, sürekli çok dikkat et dur kaçmasın oraya konmasın o odaya zararlı yere uçup gitmesin diye kaçıvermesin bi dalgın anında diye, öğret hatta bazı şeylere ona ama güvenmede kuş bu çünkü:)
pencerelerine dikkat et, bazı muhabbetler pencereleri gözetler, en ufak ayrıntıda pencereden dışarı kaçar, aman allah korusun, çıktımı zor bi daha dönmesi!
hani kendi bilgilerimi eğer bilmiyorsan sende bilesin diye aktardım sana.
bu arada kuşun çok tatlı:) maşaallah:nazar::nazar::nazar:
arada bi oku üfle bence kuşunu, çok tatlı bir kuş olduğu için nazar değmişte olabilir bence kuşuna.....
hayatımızda hep elimizden geleni yapıp sonrada Allaha tevekkül etmeliyiz değilmi arkadaşım benim:)
öpüyorum....:54::54:
sevgiler.....

Artık dikkatli olacağım yeterki iyileşsin miniğim. Bir de çok hareketli bir kuş inanılmaz heyecanlı, odada uçarken bazen kendini sağa sola atıyor korkuyoruz çok çıkaramıyoruz ama bundan sonra temizlerken çıkarayım en iyisi. Çok teşekkürler :)

Back
X