Minik kuzum Zeynep Reyyan'ın fotosu

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
116
Diğer
merhaba kızlar işte bu da benim kuzum zeynep reyyan 30 ocak 2009 cuma saat 11 de sezeryanla dünyaya geldi.maşallah deyin kızlar Allah herkesin yavrusunu bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin bu arada herkese sezeryanı tavsiye ediyorum

Eklentiler

• $DSC00056.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 219
allahımmmmmmm maşallahhhhhh
çok güzel nasılda bakmış öle sanki yeni doğmamış gibi 41 kere maşallah
rabbim bizlerede nasip etsin
canım sezeryanı narkozlumu oldun yoksa epiduralmi
ben sezeryandan çok korkuyorum da

canım ya maşallah çok tatlı,Allahım uzun,sağlıklı,huzurlu bir ömür versin..nasıl mutlusundur şimödi,kuzun yanında.darısı başımıza diyuelim bizde:)))

Allahım esirgesin çok şeker.
maşallah canım bilmiş bilmiş bakışlara bak hele DD
Yandın seninkide ceren gibi afacan olacak belli.cerende böyle bakıyordu :)

Sana da geçmiş olsun bitanem.allah analı babalı büyütsün.Çok şükür bu günleride gördük.

Allah herkese nasip etsin inşallah

rabbim saglik li yasamlar huzurlu günler nasip etsin sizlere

anaaaaamm bunun kaşları var yaaa

çok tatlı maşallah, allah analı babalı büyütsün

Allah bagislasin ismide kendide cok güzel masallah masallah...
reyyan ismini böyle yakinlarda duyunca cok hosuma gidiyor...adasiz Allahim nazarlardan saklasin saglikla büyüt canim

sağolun teyzeleri güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah sizlere de olmayanlara da nasip eylesin bu duyguyu tatdırsın ben genel anesteziyle sezeryan oldum çok memnunum dikişlerim de gizli dikişmiş ameliyatın ertesi günü zor da olsa yürüyebildim hepinize çok teşekkür ederim

mAşAllah kuzucuğaaa
allah analı babalı büyütsün rabbim size bağışlasın
sewgilerrr

ay ben onu yerimmm..bi lokmada hemdee..rabbim nazarlardan korusun arkadaşım..acısını göstermesin inşallah...

ayyy cnm benimmm nasıda boncuk boncuk bakıyor MAŞALLAH... Allah c.c nazarlardan saklasın İnşallah...Annesine babasina hayırlı evlat olsun inşallah!

darısıda bizlere olsunnnnnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…