• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Minik Mucizeye Teyzesinden Ciciler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Candostum Hurrem2000 in minik mucizesi Deniz Nisan a teyzesinden çam sakızı çoban armağanı ciciler :)

sdc12671th7.jpg

sdc12672rg8.jpg

sdc12689qq1.jpg

Bunlarda paticikleri :)

oyyyyy süpersin yavrum benim... çok çok teşekkür ederim.... ellerine kollarına sağlık...Şeniz
gözlerim doldu...senağlama ALLAH RAZI OLSUN ... darısı başına inşallah...:CüvCüv:

ay allahım pek de şeker olmuşlar ,ellerine sağlık sersoy hanım,elleriniz dert görmesin .Hürrem hanım sizde güle güle iyi günlerde giydirin bebişinize

çok şeker bir takımmış..
ellerine sağlık ne kadar beceriklisiniz siz, diğer yaptıklarınızxa da baktım ağzım açık kaldı..
hürrem güle güle giydirsin, bebeğine güle güle giysin :)

umarım siz de en kısa zamanda kendi mucizenize giydirirsiniz böyle cici şeyleri..
en kısa zamanda..

çok şeker bir takımmış..
ellerine sağlık ne kadar beceriklisiniz siz, diğer yaptıklarınızxa da baktım ağzım açık kaldı..

umarım siz de en kısa zamanda kendi mucizenize giydirirsiniz böyle cici şeyleri..
en kısa zamanda..

tatlım benim teşekkür ederim ...inşallah....:Saruboceq:
bizde selmanın minik mucizesini sabırsızlıkla bekliyoruz....

oyyyyy süpersin yavrum benim... çok çok teşekkür ederim.... ellerine kollarına sağlık...Şeniz
gözlerim doldu...senağlama ALLAH RAZI OLSUN ... darısı başına inşallah...:CüvCüv:

Canım benim Şeniz Hele bi doğsun bak teyzesi ona daha neler yapacak... Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına aldırsında gule gule giydir annesi :emir_bebek:

çok şeker bir takımmış..

en kısa zamanda..

canım çok sağol, emeklerin boşa gitmemesi, böyle beğenilmesi ne hoş anlatamam..
guzel dileklerin için Allah razı olsun.. Amin :Saruboceq:

Kendim ve Hurrem adına dualarınız için hepinize ayrıyeten teşekkur ederim.. Allah hepinizden razı olsun

ay canım benim doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı marifetli annesi ve teyzesi var... mükemmel bi anne olacaksın inşallah...

ellerine sağlık sersoy çok güzel olmuş... sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..

ay canım benim doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı marifetli annesi ve teyzesi var... mükemmel bi anne olacaksın inşallah...

ellerine sağlık sersoy çok güzel olmuş... sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..

canım benim çok duygulandım ya....!!!!!!!!! senağlama

amin canım Allah razı olsun... çok teşekkur ederim a.s.

Sersoyum canım ellerine emeğine sağlıkk yine yaptın yapacağını :)
Hürreemmm ablam canım ablam bebişinn mutluu güzelll yii günlerdeee giysin inşallahh
:emir_bebek:

Back
X