Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay allahım pek de şeker olmuşlar ,ellerine sağlık sersoy hanım,elleriniz dert görmesin .Hürrem hanım sizde güle güle iyi günlerde giydirin bebişinize
çok şeker bir takımmış..
ellerine sağlık ne kadar beceriklisiniz siz, diğer yaptıklarınızxa da baktım ağzım açık kaldı..
hürrem güle güle giydirsin, bebeğine güle güle giysin :)
umarım siz de en kısa zamanda kendi mucizenize giydirirsiniz böyle cici şeyleri..
en kısa zamanda..
oyyyyy süpersin yavrum benim... çok çok teşekkür ederim.... ellerine kollarına sağlık...Şeniz
gözlerim doldu...senağlama ALLAH RAZI OLSUN ... darısı başına inşallah...:CüvCüv:
ay allahım pek de şeker olmuşlar ,ellerine sağlık sersoy hanım,elleriniz dert görmesin .Hürrem hanım sizde güle güle iyi günlerde giydirin bebişinize
çok güzel olmuş elinize sağlık....
çok şeker bir takımmış..
ellerine sağlık ne kadar beceriklisiniz siz, diğer yaptıklarınızxa da baktım ağzım açık kaldı..
hürrem güle güle giydirsin, bebeğine güle güle giysin :)
umarım siz de en kısa zamanda kendi mucizenize giydirirsiniz böyle cici şeyleri..
en kısa zamanda..
tatlım benim teşekkür ederim ...inşallah....:Saruboceq:
bizde selmanın minik mucizesini sabırsızlıkla bekliyoruz....
ellerine sağlık güzel olmuş patiklerde hoş hayırlısıyla kurtulur inşallah
Canım benim Şeniz Hele bi doğsun bak teyzesi ona daha neler yapacak... Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına aldırsında gule gule giydir annesi![]()
ay canım benim doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı marifetli annesi ve teyzesi var... mükemmel bi anne olacaksın inşallah...
ellerine sağlık sersoy çok güzel olmuş... sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..
ay canım benim doğacak büyüyecek de bunları mı giyecek... yerim ben onu..çok şanslı marifetli annesi ve teyzesi var... mükemmel bi anne olacaksın inşallah...
ellerine sağlık sersoy çok güzel olmuş... sağlıcakla giydirmeyi nasip eder inşallah rabbim..