Minik Pamir'le ilgili flaş gelişme!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüne ilişkin iddianame hazırlandı.
kks.webp

Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüne ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede Pamir’in annesi Süverce Dikdik'in “taksirle ölüme sebebiyet verme’’ suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi istendi. İHA

atsalarda hapse bir şey değişmez kadın yaşayan ölü gibidir zaten..:(

Ne sebeple istenmis ? Ne yapmasi sonucu olume sebebiyet verdi anne anlamadim ben

Ne sebeple istenmis ? Ne yapmasi sonucu olume sebebiyet verdi anne anlamadim ben
kapıları kilitlemiş eşiyle uyuyorlarmış sanırım..pimapeni pencere açıp çıkmış bahçeye..annede ihmal görmüş savcıo_O

Cok sacma ama :KK43: kadincagiz zaten acı cekiyo,tecavüzcüler sokakta gezerken bu kadincagizi iceri atsinlar. Hak mı bu!
canım kadını hapse atsalarda atmasalarda kadının ciğeri yanmış zaten..kararıda anlamadım..evet dediğin gibi nice suçlular sapıklar sokakta..

Bir sürü sey yazdım ama vazgeçip sildim . Aklıma geldi o günler icim ezildi yine . Kayboluşu , annenin esrarengizligi , tavırları , babanın konuşmaları , tavırları ...

Ne denilebilir ki , ihmali , suçu olan varsa cezasını hakkıyla çeksin .
Adalet yerini bulur umarım .

yıllar önce amcamın küçük kızı içi su dolu kovaya düşüp vefat etmişti..aynı şekilde annesine dava açıldı..sonuçta ceza almadı tabiki..büyük ihtimal pamirin annesi de beraat eder..allah ailesine sabır versin ama haberi ilk duyduğumdan beri hep bişeyler şüpheli geldi bana..umarım herşey görüldüğü gibi yaşanmıştır....

Ya ne olursa olsun hangi anne ister evladı ölsün .
Keşke daha dikkatli olsaydı ama onun içi gibi kim yanabilir
Zaten şuan acılar içindedir
Gerek var mı böyle bir şeye çok saçma ya :S

Back
X