minik zeynep bu cuma geliyor dualarınızı esirgemeyin kızlar

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
116
Diğer
Arkadaşlar bugün tekrar gitim doktora şişliklerim hat safhadaydı bilenler bilir doktor bunun bebeğin beslenmesini engellediğini söyledi idrar tahlili ve nst ye baktı cumaya sezeryanla alacak nasipse.şu anda çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor sanırım biraz da korkuyorum endişelerimin üstesinden sizlerin ve ailemin dualarıyla geleceğim inşallah.Malesef benim meleğim de şubatı bekleyemedi ocak annesi olacağım ben de inşallah.Ne olur bizim için dua edin inanın buna çok ihtiyacım var Allah herkese içi sıra da bana bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.Doğum hikayemiz ve zeynep bebeğin fotoğraflarıyla aranıza dönmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın

canım inşallah sağlıkla kızını kucağına alıp gelirsin ne kadar güzel artık kavuşuyorsun kızına her şeyde bir hayır vardır canım ikinizde sağlıkla gelin inşallah bizi haberdar et mutlaka

güzel haberlerle dönmeni beklicez canım allah zorluk yaşatmasın, şimdiden hayırlı olsun..
bizler içinde dua et..

ay canım çok heycanlı herkes bir bir bebişlerine kavuşuyo darısı başımıza iyi haberlerini bekliyoruz

canım ya allah yardımcın olsun.saglıkla kucagına alırsın ınsallah kuzunu.dualarım senınle ve bebişinle.bende yenı hamıleyım 7 haftalık dogum yapanların duası kabul olurmus sızde bana dua edın kucagıma almayı nasıp etsın yarabbım.cunku bu 3.hamılelığım ama ılk olucak ınsallah.

caanım rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla doğurup kucağına alırsın inşallah....

canim cok heyecanlandim
dualarimiz seninle ve bebisinle
ins. sag saglim bebegine kavusucaksin
güzel dogum hikayeni ve bebisinin fotografini bekliyoruz hayatim
cok öpüyorum seni Allah yardimciniz olsun

Canım dualarımız seninle .Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğinle sağlıklı bir şekilde dönersin bizlere . Küçük Zeynebin fotoğrafını bekliyoruz.

canım bebeğini sağ salim kucağına alacaksın inşallah
tüm dualarımız senin ve bebeğinle canım

canım dualarımız sizinle,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,biran önce güzel haberlerini bekliyoruz

canım dualarımız seninle biranönce seni ve bebişini görmek için sabırsızlanıyoruz

inşallah müjdeli haberini de buradan alacağız canım
son gecende bebişinle başbaşa olmanın keyfini çıkart bol bol
sonrasında mutlaka yanında birileri oluyor da :))
zeynep'ini inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
dualarımız seninle

allah yardımcın olsun inşallah doğumun çok kolay olur hemen toparlanırsın

kızının fotosunu ve doğum hikayeni bekliyoruz

hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için:enbuyukkk:.sabah 8 de sezeryanım olacakmış çok heyecanlıyım Allahım hepimizin yardımcısı olsun en yakın zamanda görüşmek üzere a.s.

Bitanem İnşallah herşey senin için çok kolay geçer,seni ve zeynebimizi en kısa zamanda aramızda görürüz.
Merakla bekliyorum minnoşumuzun resmini,inşallah sağlıklı,hayırlı bir bebek olur.
sende çabucak iyileşirsin umarım.
Yarın kollarında olacak güzel prensesin.
biliyorsun ki dualarım hep seninle.Çok öptüm

zeynebin kollarındadır şimdi inşallah kolay geçmiştir canım haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma

Canım şimdi kızını almışsındır kollarına ,inşallah en kısa zamanda bizlerde görürüz zeynep kızımızı.

Canım benim allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlelrle aramıza geri dönersin mevlam yardımcın olsun zeynebin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…