Minikcicegin ceyizleri

minikcicek

Aşkısının Minik Papatyası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.436
18
68
Zonguldak
Arkadaşlar bende çeyizlerimi ekleyeyim dedim.

Arkadaşlar hepsini toparlayayım dedim, daha eklenecekler var ekledikçe düzeltirim.

Tümünü Buradan Görebilirsiniz

Danteller sayfa 17 ve 18 de

RESİMLERİMİ LÜTFEN İZİNSİZ OLARAK KULLANMAYIN !

Eksik gördüklerinizi lütfen söyleyin :)

su setim

fritözüm

salon takımım

portmantom

salon avizelerimiz 5 li ve 3 lü

Televizyonumuz LG Led tv 107 ekran

Lg Laptopumuz

Son düzenleme:
güle güle kullan tatlım phlips elektirikli süpürgenden bende almak üzeriyimhenüz karar veremedim.sen baktınmı çekiş gücüne nasıl.

güle güle kullan tatlım phlips elektirikli süpürgenden bende almak üzeriyimhenüz karar veremedim.sen baktınmı çekiş gücüne nasıl.

Çok teşekkürler :)

Evet canım baktım, philipsin bir alt modeli annemde var, o evi yeni süpürdüğü halde benim aldığım süpürge ile bir kez daha süpürdüm ve bir avuç toz çıktı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
wok tavam

çelik kevgir setim

12 parçalısı ( açacak seti )

siyah olanı

cam doğrama tahtam

bıçak setim 1 ( bir de çantalı setim var onu da bulamadım )

bugünlük bu kadar yeter, sonra resimlerini çeker ilave ederim :)

DÜĞÜN YAKIN SANIRIM...HERŞEYİNİ ALMIŞSIN...GENELLİKLE KORKMAZI SEÇMİŞSİN.İYİ YAPMIŞSIN :) HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANMANI DİLERİM...

DÜĞÜN YAKIN SANIRIM...HERŞEYİNİ ALMIŞSIN...GENELLİKLE KORKMAZI SEÇMİŞSİN.İYİ YAPMIŞSIN :) HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANMANI DİLERİM...

Sağ ol tatlım 11.11.2011 de düğün de ben biraz aceleciyim :)) her şey hazır olacak vs .vs. bir de evlenmeden 1-2 ay önce ev tadilatı işimiz var her şey üst üste gelmesin diyorum..

Çeyizlerin çok güzelmiş, hayırlı olsun canım

çok teşekküler

Sağ ol tatlım 11.11.2011 de düğün de ben biraz aceleciyim :)) her şey hazır olacak vs .vs. bir de evlenmeden 1-2 ay önce ev tadilatı işimiz var her şey üst üste gelmesin diyorum..

Yılın gözde tarihini seçmişsiniz :) Allah tamamına erdirsin.
Güle güle kullanın çeyizlerinizi :)

yaa ben bıcak takımı bulamadım nerden alıcam..:2::2:

güle güle kullan herseyın cok guzel..

canım misafir yemek takımına bayıldım hepsi cok güzel ama o ayrı güzel

O takımı 2 sene önce beğenmiştim fakat çok erken diye ailem almak istememişti. İşe girdim ilk almak istediğim o oldu fakat bir öğrendim ki üretimden kalkmış. Karaca'nın merkezini aradım elimizde yok dediler. Ankara'da aramadığım mağaza kalmadı YOK YOK YOK ! Hani derler ya en yakınına bak diye, Zonguldak'ta çalışıyorum iş yerimin bir kaç bina ilerisinde bir çeyiz mağazasında buldum Nasıl sevindim anlatamam

hepsi çok güzel güle güle kullan

Çok şıklar çeyizlerini kolaylıkla tamamlaman dileğiyle.

Sevgiler...

Teşekkürler arkadaşlar

Yılın gözde tarihini seçmişsiniz :) Allah tamamına erdirsin.
Güle güle kullanın çeyizlerinizi :)

Evet o benim hayalimdi Sağolsun sözlüm de ailesi de beni kırmadı,şansımız da yaver gitti, nikah düğün bir arada o tarihe ayarladık canım

yaa ben bıcak takımı bulamadım nerden alıcam..:2::2:

güle güle kullan herseyın cok guzel..

Sağ ol tatlım, bende bıçaklara düşkünüm o yüzden nerde bıçak görsem alasım geliyor :44:

Çay Setim (eve gelince modeline baktım )

Karaca yemek takımımın hediyesi tencere setim

Bugün sizin öneriniz ile aldığım plastikler
Bunun sarısı 2 tane

Sarımsak koruyucu - artık sarımsaklarım güvence altında

Limon sıkacağı ( dayanamadım bir de altı cam olandan aldım )

ölçü kaşıklarım ( mor böyle )

Son düzenleme:
12 tane cam kasem

kek kalıbım

Kalp kek kalıbım

Yumurta fırçam

Bundan 4 tane orta boy, 6 tane küçük boy ( baharat için )

Yatak odası halım

80 * 150 ( 3 tane almıştık ama oda biraz küçük olduğu için 3. serilemeyecek onu da banyoda kullanırım diye düşünüyorum )

Plastik bıçağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…