Minikcicegin ceyizleri

canım herşey çok güzel güle güle kullan vitrin dantelimiz aynı22 parça kare si gümüşlük önü masa örtüsü sehpa örtüsü annem ablamla ikimize bir model örmüştü ablamdan önce evlendim tabi 22 parça vitrinle tv ünitesine gidince ablamın kilerede el koydum canım annecim ablamada eksik kalan parçaları ördürmek zorunda kaldıonun düğünüde 1 sene sonra oldu allahtan

Eklentiler

• $12006.webp
    $12006.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 71
güzel günlerde kullan cnm hepsini

Teşekkürler canım çok saol :) :71:

canım herşey çok güzel güle güle kullan vitrin dantelimiz aynı22 parça kare si gümüşlük önü masa örtüsü sehpa örtüsü annem ablamla ikimize bir model örmüştü ablamdan önce evlendim tabi 22 parça vitrinle tv ünitesine gidince ablamın kilerede el koydum canım annecim ablamada eksik kalan parçaları ördürmek zorunda kaldıonun düğünüde 1 sene sonra oldu allahtan

:) ne güzel canım çok seviyorum o takımı ben :) Annelerimizin el emeği ne de olsa...

Oyy hayallerin yıkıldığı an'dayım.. =)

Canım marketlere tekrar gelirse ya da bir yerde görürsem hemen ileteceğim sana ;)

çeyizde laptop da mı oluyor:53::53::53:

yok tatlım olmuyor, ama evimize mutlaka bir bilgisayar lazım olacak dedik.. Nişanlımla aldık bir tane.. Masa üstü pcleri sevmiyorum gereksiz yer işgali ve toz yuvası oluyor..

ben de ceyiz topiği acmayı düşünüyorum..çeyizlerininz cok güzel güle güle kullanaın..bu şablonu nasıl oluşturdunuz çeyizler için? çok düzenli olmuş.. öğrenebilirmiyim..

canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan, ımmm şeyy :97: yatak örtünü nerden aldın ve ne kadar öğrenebilirmiyim acaba :69:

ben de ceyiz topiği acmayı düşünüyorum..çeyizlerininz cok güzel güle güle kullanaın..bu şablonu nasıl oluşturdunuz çeyizler için? çok düzenli olmuş.. öğrenebilirmiyim..

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun :)

Bunun bir şablonu yok resimleri tek tek kes yapıştır yöntemiyle paintte tek bir sayfada toplayarak yaptım canım sonra da resim yüklenen sitelerden birine yükleyip foruma koydum.

canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan, ımmm şeyy :97: yatak örtünü nerden aldın ve ne kadar öğrenebilirmiyim acaba :69:

Teşekkürler Milan'cım :) daha güzelleri senin olsun.. Tabii ki öğrenebilirsin; Evelina markasının Gabriella modeli 750 tl ye aldım canım taksitli. Fakat başka yerlerde çakmasını gördüm etiketsiz ürün yapmışlar ama bununki kadar güzel değil. Benimkinde güpürün üzerine zımba ile basılmış papatyalar,inciler ve taşlar var. :71:

Teşekkürler Milan'cım :) daha güzelleri senin olsun.. Tabii ki öğrenebilirsin; Evelina markasının Gabriella modeli 750 tl ye aldım canım taksitli. Fakat başka yerlerde çakmasını gördüm etiketsiz ürün yapmışlar ama bununki kadar güzel değil. Benimkinde güpürün üzerine zımba ile basılmış papatyalar,inciler ve taşlar var. :71:

teşekkür ederim canım hızlı cevabın içinn çok sevindimm :70: biraz pahalıymış bende yatak örtüsü almak istiyorum böle tüllü günlük kullanım için aldım ama seninki çok değişik duruyoo o kadar parada veremem düğünede 3 ay var napsammm sence almalımıyım :26:

teşekkür ederim canım hızlı cevabın içinn çok sevindimm :70: biraz pahalıymış bende yatak örtüsü almak istiyorum böle tüllü günlük kullanım için aldım ama seninki çok değişik duruyoo o kadar parada veremem düğünede 3 ay var napsammm sence almalımıyım :26:

Canım açıkçası ben biraz annemin zoru ile aldım böyle süslü örtüyü.. Ben üzerine uzanabileceğim bir şeyi tercih ederim ki onu da günlüğe aldım. Yok efendim gelin süslü yatak örtüsüz olmaz yok ne derler vs. Ben bunu eminim 1-2 yıl kullanırım sonra da kaldırırım gibi geliyor ama bakalım..

Yok ben kullanırım diyorsan ve pahallı bir şey istemiyorum diyorsan canım daha uygunları da var. İnternette bazı sitelerde indirime giriyorlar 200 300 tl civarına da çok şık şeyler olabiliyor..

Genelde her gün foruma bir göz atarım bazen atladığım da olur tabii.. Herhangi bir şey sormak, danışmak ya da dostane fikir almak istersen özel msjdan ya da buradan ulaşabilirsin(iz) canım. :71:

Son aldıklarımı da ekleyeyim, daha sonra kına için sayfa açacam nasipse..

ütü masam
showimage.aspx

Eksik olan güneşliklerimi tamamladım.

blue house dikey süpürgemi anneciğime hediye ettim onun dikey süpürgesi kırışmıtşı.

Kendime sonra bunu aldım

aar.jpg

arnica merlin dikey süpürge..

Son düzenleme:
Back
X