- Konu Sahibi minikcicek
güzel günlerde kullan cnm hepsini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
top hit canım marketten aldımteşekkür ederim
güle güle kullan canım
güzel günlerde kullan cnm hepsini
canım herşey çok güzel güle güle kullan vitrin dantelimiz aynı22 parça kare si gümüşlük önü masa örtüsü sehpa örtüsü annem ablamla ikimize bir model örmüştü ablamdan önce evlendim tabi 22 parça vitrinle tv ünitesine gidince ablamın kilerede el koydum canım annecim ablamada eksik kalan parçaları ördürmek zorunda kaldıonun düğünüde 1 sene sonra oldu allahtan
Oyy hayallerin yıkıldığı an'dayım.. =)
çeyizde laptop da mı oluyor![]()
çok hevesli ve heyecanlısınız. Allah mutluk ve sağlık versin güzellikler sizinle olsun
iyi günlerde kullan çeyizciklerini canım:)
ben de ceyiz topiği acmayı düşünüyorum..çeyizlerininz cok güzel güle güle kullanaın..bu şablonu nasıl oluşturdunuz çeyizler için? çok düzenli olmuş.. öğrenebilirmiyim..
canım herşeyin çok güzel güzel günlerde kullan, ımmm şeyy :97: yatak örtünü nerden aldın ve ne kadar öğrenebilirmiyim acaba![]()
Teşekkürler Milan'cım :) daha güzelleri senin olsun.. Tabii ki öğrenebilirsin; Evelina markasının Gabriella modeli 750 tl ye aldım canım taksitli. Fakat başka yerlerde çakmasını gördüm etiketsiz ürün yapmışlar ama bununki kadar güzel değil. Benimkinde güpürün üzerine zımba ile basılmış papatyalar,inciler ve taşlar var.![]()
teşekkür ederim canım hızlı cevabın içinn çok sevindimmbiraz pahalıymış bende yatak örtüsü almak istiyorum böle tüllü günlük kullanım için aldım ama seninki çok değişik duruyoo o kadar parada veremem düğünede 3 ay var napsammm sence almalımıyım :26: