- Konu Sahibi minikcicek
eksiğin yok gibi çoğunu halletmişsin diğerleride olur bi şekilde![]()
İnşallah canım, herkesin gönlünden geçen ne ise o gerçekleşsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eksiğin yok gibi çoğunu halletmişsin diğerleride olur bi şekilde![]()
Çok güzel yapmışsın bayıldım hepsine güzel günlerde kullan :))![]()
mutlu günlerde kullanın inş.
Arkadaşlar, çeyizleri bir araya topladım, benim gibi bakmaya üşenen arkadaşlar varsa duyrulur
![]()
Üşengeçlik dedi mi biri direkt alınırım, çok iyi düşünmüşsün :)
Toplu bakınca daha iyi anlaşılıyor ne var ne yok, ve ben bu haliyle çeyizini çok beğendim. Güle güle, sağlıkla kullanasın inşallah. Kesene bereket, Allah kolaylık versin :) Bu işlere girişince insanın resmen beli bükülüyor, hele bir de benim gibi ödemesi gereken başka borçlar-taksitler varsa ( bakınız : lisansta aldığım kredinin geri ödemesi(()
maşşallah arkadaşımhepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasib etsin inşallah
![]()
ekledigin herseyi incelidim , hepsi cok guzel. Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
hepsi birbirinden güzell güzel günlerde kullan canım inşalalh:))) yemek takımına bayıldım insanın içi açılıyorgüle güle kullan tekrardan
![]()
canım birşey soracağım çeyizlerini nasıl ilk sayfada toplayabildin ben beceremedim sonradan aynı mesajı dğzenlemeyi eklediğim fotoları kaldırıp tekrar düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum![]()
herşeyin çok cici yaa allah ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin..