ben olsam eşimin çorap dolabına bebek patikleri koyardım buzdolaba emzik falan :) çok güzel ya Allah analı babalı büyütsün Rabbim kucağına nasip etsin inşallah :)
çok sevindimmm canım ya özellikle baktım konularına.Allah tamamına erdirsin
bugün kan testi yaptırdm 46,8 çıktı doktor değerin çok düşük dedi...( düşük yapabilrmişim.Sevincim kursağımda kaldı. Ama eğer takip ettysen hatırlarsın adetimden 7 gün önce gebe kaldım geç döllenme yani doktora bunu söylemeye vaktm olmadı.
adetiniz kaçgün geçti bilmiyorum ama benmksi 1 gün gçince test yaptrdk zaten aşılama olmuştum ben 76 çıktı düşük değr dediler
2.günü 168 olmuştu şuan nedurumda bilmiyorm değerlrm testi tekrar yaptr derim allah gönlünce versn
ama bnm lekelnmem var 1 haftadır düşüktehlikem var çok korkuyorum ama benmkisi değerden dolayı değil rahim yapımdan kaynaklı
canım 8. gun gecokmesının bugun dusuk tehlıkesı bendede var bende cok korkuyorum
progestan al hemen yat dinlen 3 yıldan sonra aşımalayla tuttu benimkisi okdar korkuyrmki anlatamm
ayy kız hem hamilesin hemde oturup eşime acaba haberi nasıl versem diyemi düşünüyorsun
ben ilk öğrendiğimde eşim lavabodaydıkoşup kudurmuş gibi kapıyı açıp
hamileyimmmmmm diye bagırmıştım
oda herhalde ciş yapma derdinden olacak iyi demişti sadece
adama o halde verirsen haberi olacagı budur
tabi o an heyecandan farkında değildim olayın komedisinin deAy çok komik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?