Minikimm geliyo teyzeleriiiii :)) Şimdi kocama bunu nasıl haber veriyimm sizce?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
Kızlar eşime daha tam söylemedm o biraz anlayınca kaptırma kendini dedim şimdi hevesle iyi haberri bekliyoo sizce ona nasıl söyliyimm? Ay çok heycanlandım :))

Eğer acelen varsa kısa bir mektup yaz. Ama mektubu açmadan önce bugünün tarihini yazıp " bu tarihi asla unutamayacaksın" yaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben olsam eşimin çorap dolabına bebek patikleri koyardım buzdolaba emzik falan :) çok güzel ya Allah analı babalı büyütsün Rabbim kucağına nasip etsin inşallah :)

çok sevindimmm canım ya özellikle baktım konularına.Allah tamamına erdirsin

Burda bi konuda okumustum mektup yazip gobegine yazi yazan vardi hosuma gitmisti. Karnini acinca o surat ifadesi paha bicilmez heralde. Ama arkadasin dedigi dolaba biberon koymak, coraplarinin arasina patik koymak guzel fikirmis :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindimmm canım ya özellikle baktım konularına.Allah tamamına erdirsin

bugün kan testi yaptırdm 46,8 çıktı doktor değerin çok düşük dedi... ( düşük yapabilrmişim.Sevincim kursağımda kaldı. Ama eğer takip ettysen hatırlarsın adetimden 7 gün önce gebe kaldım geç döllenme yani doktora bunu söylemeye vaktm olmadı.

adetiniz kaçgün geçti bilmiyorum ama benmksi 1 gün gçince test yaptrdk zaten aşılama olmuştum ben 76 çıktı düşük değr dediler
2.günü 168 olmuştu şuan nedurumda bilmiyorm değerlrm testi tekrar yaptr derim allah gönlünce versn

ama bnm lekelnmem var 1 haftadır düşüktehlikem var çok korkuyorum ama benmkisi değerden dolayı değil rahim yapımdan kaynaklı

canım 8. gun gecokmesının bugun dusuk tehlıkesı bendede var bende cok korkuyorum

ayy kız hem hamilesin hemde oturup eşime acaba haberi nasıl versem diyemi düşünüyorsun
ben ilk öğrendiğimde eşim lavabodaydı koşup kudurmuş gibi kapıyı açıp
hamileyimmmmmm diye bagırmıştım
oda herhalde ciş yapma derdinden olacak iyi demişti sadece
adama o halde verirsen haberi olacagı budur

Hayirli olsun allahim isteyen herkese versin ve bomba soru geliyor belirtilerin ne oldu cnm ne zaman basladi

Hayirli olsun allahim isteyen herkese versin ve bomba soru geliyor belirtilerin ne oldu cnm ne zaman basladi

Ay çok komik olmuş

Benim de eşimin doğum gününden 10 gün önce öğrendim güya beklicektim ama dayanaamdım doğum günü hediyeni erken vereyim mi dedim. Çok istediğin bir şey çok sevinceksin, büyük bir borca giriyoruz filan dedim. Eşim mac istiyordu ben böyle diyince ona araba aldığımı filan düşündü. Deliler gibi sevinçliydi. Onu alışveriş merkezine götürüp sen bni bekle dedim geliyorum hediyenle oda bekliyorki biri arabanın anahtarını getirrcek.. Ben de önceden 3arkadaşıma söylemiştim. Eşimin numarasını çevrenizdekilere verin ve tam 8 de mesaj atsınlar dedim eşin hamilee karın hamile gibii :) ben de uzaktan kameraya cektım. 40 50 tame mesaj geldi ilk mesajlar geldikçe yüzünde aptal bi gülümseme snra karsısına cıktım başladı aglamaya sevıncten:) çok güzel bir andı.. Kac kez saka mı gercekmmı dıye sordu anlatamam :) ve soyleme seklıme de bayıldıı ondan once filan da cektim vıdeoya ne beklıyorsun nasıl hissediyorsun diye sorarak..her an bi anı şimdi bize videolarla da..

Benimde süpriz hayallerim vardı hep ama 3 yılın sonunda hamile olduğumu öğrenince dayanamayıp hemen söyledim ağlaya ağlaya :) Aslında hayalimde bi hediye kutusuna bebek eşyaları (patik, önlük emzik biberon) gibi şeyler koyup verecektim ve tepkisini videoya çekecektim olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…