Canım bu yorumlarına kesinlikle katılıyorum. İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın
google otomatık reklam veriyormuş. konuşulan konuya göre. neyse siz siz olun, forumda bıle duysanız ılac ısmını,sakın kullanmayın. neler okuyoruz aman ha kızlar, varsın 3 kg 5 kg 15 kg 30 kg fazlamız olsun.ama sağlığımızda olsun. şu hayatta en önemli şey sağlık. yüce rabbim herkese önce sağlık versin.
Maşallah maşallah hanımefendi bek de güzelsiniz:) Arada kaçamak istiyo bünye dayanamıyo. Sen telafi edersin ben güveniyorum sana:)
o sizin güzelliğiniz efendim. ya benim nişanlım burda olunca kaçamak çok oluyor.sık görüşemediğimiz için,beraber 2 lokma yemek yemek bıle bızım çin okadar güzelki.
çok tatlısın canım nişanlınla çok yakışmışsınız çok güzel bir kızsın allah sizi mesudetsin
ne güzel şeyler yemişsin hele paçanga offfff offf bayılırım hain arkadaş bensiz nasıl yedin
yemediklerinde süper şu an 59 kiloyum ama bayrama kadar bi 3 kilo daha verirsem kendime fazla abartmadan ödül vercem

sabah nesfit yedim öğlende domates biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek yicem
akşam 3 kaşık ıspanak birazda makarna 1 kase yoğurt
yeşilçay su bugünü böyle bitiririm
amin canım benim çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin hayatım,ben önayak olayım dıye koydum resim. seni, oğluşunu, gamzeyi, burdaki herkesi çok merak ediyorum. bazen kızlar kafalarını kesipte koyuyolar :) valla benim hem kendı papağan forumumda,hem face te,bir suru resmim var. ailemle, arkadaşlarımla, kuşlarımla, youtube da videolarım v ar. ne biliym çekinmiyorum yani.
valla arkadaşım inşallah beraberde yerizpaçanga böreği.maşallah hayatım, çok güzel kilo veriyosun. ne kaldıkı sunun surasında hedefine. harikasın esincim.
neler yediğime gelinceee; beni vurcaksınız ıkı gun ust uste kacamak olmaaaz kııı dıceksınız. haklısınız valla.
sabah:saat 11 de sevgili nişanlım kahvaltıya geldı efendım.
1 dl çavdar ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin,1 yumurta,açık çay
ara: saat 15.30 gibi tatlı.
akşam 21:00:4 yk bezelye
ara: çeyrek ayva,1 bardak ayran
tatlı beni mahfetti. aslında harika gidiyordu bugun yaaaa. haftaya cumartesi aşkımın doğumgunu. 29 ekim. eee mutlaka bı pasta keseriz. :18:
sabah geç kalkınca, saatler hep kayarak gıdıyor.
bu arada papağan forumu derken buraya girmekten oraya girmeye fırsat bulamıyorum :)) ama muhabbeti, papağanı olan, nasıl bakılacagını ogrenmek isteyen, papağan almak ısteyıpte bılgı almak ısteyen varsa beklerim.sadece bilgi amaçlıdır. kuş alım satımı kesınlıkle ama kesınlıkle yoktur.
www.papaganailesi.net/forum