bana tartılma günü demeyiiiiiiiin. bugun tam anlamıyla bir kabust çünkü. aslında hersey cok güzel başladı ama felaket bitti. sabah saat 11 de bir kase nesfit yedim. 4 yk kaşıgı ve 125 ml süt ile.
nişanlıma gittim, dısarı çıktık. saat 4 gıbı falandı sanırım. yada 4 bucuk. 2 köfte, biraz salata, 1 ayran içtim. buda harikaaa. sonraaaaaaa annemler geldi kayınvalidemlere...
ve beeen 1 kaşık kavurma,1 kasık pilav yedim. hadi buda affedılebılır.
eee be salak kafa, neden ama neden nedeeeen 5-6 kaşık patates salatasıylaaa,1 kasık patlıcan salatasınıııı ve o yarım dilim böreğiiii veee yarım tel kadatıfı yediin, ve bunları yaparken 2 bardak kola, 1 bardak ice tea içtiiiin nedeeeeeeeeeeeeeeen :18:
kızlar bu böyle olmaz. ben bu hafta oruc tutucaktım ama kendımı kötü hissediyorum oncelıkle yeme düzenimi pazartesi den sonra oturtmam lazım. ben orucu zayıflamak için değil borcumu ödemek için tutuyorum ama bukadar yedıkten sonra olmaz. valla Allah kabul etmez. sankı zayıflamak için tutuyorum gıbı görüncek. yok ben bır hafta dıyetımı yapıcam paşa paşa.
bayramdaaan da tatlılardandaaa bıktım. yaaaaaaaaaaaaaaaa ben boyle degıldım. ben ıradesız degılım. ama kayınvalidem küsüyor. işte arkadas olsa aman kırılsın dersin ama kaynana olunca yanlıs anlıyor işte. Allahıııııııım ben napıcaaaam.sabah tartıldım 47.3 kg idim. yarın sabah bakıcaz bide. zaten bayramdan öncede 47.3 kg gelmiştim. regl oldugum için canım çok çikolata tatlı çekiyor yaaaa. bana bundan sonra kaçamağın k si yok.benimkiler kaçamak falan olmadı yaniii.
ayyyy kıyamam ben sana....
doğru diyorsun karşındaki kayınvalide olunca yorum yapamayacagım:44:
oruçlar için de Allah kabul etsin sen niyetini biliyorsun diyet için de yapmadığın yazdıklarından ve pişmanlığından belli ama ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tut
kaçamaklara da çok takma zaten hedefe az kalmış inşallah ulaşacaksın acele yok
yarın telafi edersin moralini bozma minikkim...
iyi geceler tatlım...