Miniklerimizin tekmeleri

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
merhaba arkadaşlar karnımızdaki canlarımızın tekmeleri nasıl gidiyo cok hissediyomusunuz 27 deyim ve artık dışardan anlaşılıyor hareketleri cok güzel bi duygu rabbim olmayanada versin

Amin insallah Rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattirsin gercekten bambaska biseymis benimkide cok hareketli kipir kipir masallah

merhaba arkadaşlar karnımızdaki canlarımızın tekmeleri nasıl gidiyo cok hissediyomusunuz 27 deyim ve artık dışardan anlaşılıyor hareketleri cok güzel bi duygu rabbim olmayanada versin
amin rabbim tüm isteyenlere versin ben 30 haftalıgım gayet dışardan belli olur hareketleri maşallahı var kızımın çok hareketli

Tabiki mecazi anlamda ben evleneli 1 yıl oldu hemen hemen
:) eylülde 1 sene olcak bizimkide şimdi taşınma telaşımız var oğlumun herşeyi hazır kıyafetlerini yıkayıp ütüledik herşeyini aldık kutularda bekliyoruz pazar günü odasını yerleştircem zevkleSağ Salim alalım evlatlarımızı kucagımıza

Allahin izniyle sagsalim kucagimiza alırız inşallah benim evlilik yılım ekimde doluyor tam bebegimi kucagima alacagim zamanda

Daha 1 saat önce bebiş tekmelerken eşimle dokunurken ayağı topuğu falan elimize gelip durdu. Çok güzel bir duygu. Özellikle eşimin o heycanına paha biçilemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…