Minikleriniz Kaçta Uyanıyor??

reyyan07

gül
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
430
2
96
39
Antalya
ya kızlar benimki gece yatmak sabah kalkmak bilmiyor 10da 11de anca uyanıyor sonrada kahvaltı etmiyor erken uyanmaya alışsın diye uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyansada çok ağlıyor.zaten uyanınca 2saat geçmeden tekrar uyumak istiyor.o yüzden gece boyu sık sık uyanıyor o çok uyuyor ama uykusuz kalan ben oluyorum.geç uyanınca gün boyu yemek yemiyor o yüzden kuş gibi yaa..napcamı şaşırdım bi düzene girmedi 11 aydır..

ya kızlar benimki gece yatmak sabah kalkmak bilmiyor 10da 11de anca uyanıyor sonrada kahvaltı etmiyor erken uyanmaya alışsın diye uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uyansada çok ağlıyor.zaten uyanınca 2saat geçmeden tekrar uyumak istiyor.o yüzden gece boyu sık sık uyanıyor o çok uyuyor ama uykusuz kalan ben oluyorum.geç uyanınca gün boyu yemek yemiyor o yüzden kuş gibi yaa..napcamı şaşırdım bi düzene girmedi 11 aydır..

aynı benim oğlumu anlatmışsın canım gece çok sık uyanıyor sabahta kalkmak istemiyor sabahlarıda uyanıp ağlıyor ama tekrar uyumak için... bazen kaldırıyorum 1 saat sonra tekrar uyuyor... haliyle yemek yemiyor.... doktorumuz bile zayıflığından şikayetci:bbo::bbo: aynısı yani.. ben çözüm bulamıyorum açıkcası... bulan arkadaş varsa bize yardımcı olursa çok sevinirim

benımkı gece 4 kez uyanıyo oncede 7 kez falan sık sık uyanıyodu sımdı bunada sukur dıyorum ama bazı geceler 4 gıbı uyanıyo daha uymuyo 2 saat falan oyalıyrum yataga 6 da tekrara gırıyoruzyanı sabah 9 da uyanıyo kahvaltı falan 11 de gerı yatıyo hanım tabı ben ayakta yanı 11 aydır delıksız bı uyku cekemdım bazı arkadslarımınkılerın masallahı var gece yatırıyo sabaha kadar hı uyanmıyomus masallah buyusede uyusam bı ozledeımkı delıksız uykuyukaydirigubbakcemile2

Back
X