- Konu Sahibi miniksercem
-
Kızlar teşekkür ederim hemen yardımcı olmaya başlamışsınız bile.. Şöyle söyliyeyim benim sağ tarafımda kemik var ve burnum sola doğru yamukben nasıl bir burun istediğimi tam anlatmadım galiba yaaa...Sadece Bilge bey kemiği alırız kıkırdağı düzeltiriz bide burun ucunu toparlarız dedi..Aslında benim istediğim küçük çok hafif kavisli bi burun..Başka neyi anlatmalıyım? Ameliyat olacağım gün Bilge beyle görüşme şansım oluyo değilmi?Ozaman anlatıcam artık..Yada dediğiniz gibi yanımda fotomu götürsem?..Tam olarak nasıl istediğimi de bilmiorumki sanırımm Okadar heyecanlıyım ki yaaaa...
hee ben anlatmadım gelişine vurdu haspamsağlık kısmını düzeltti accıkda ucunu topladı bitti ama memnun değilsem namerdim
selmaya da demiştim senin için aslolan görüntüyse muuuuuuuutttlaka bunu vurgula bilge hocaya
(selma bayıldım burnuna bebeğimm bu arada söyleyeyim de)
önce Allah sonra Bilge hocaya güven sen kuşumm.. zaten çok şanslısın ki malatya da oturuyormuşsun , daha ne !! 1-0 öndesin şuann
heyecan yapman normal tabii ki de ama çok stres yapma kötü şeyler de getirme aklına.. neyi çağırırsan o gelir bak ben söyleyeyimm
birde bilge hocaya çok selam söyle noolur :)) Antalyadan bol selamlar onaaa
Şükürler olsun yaaa bitti kızlar..Kızlar öyle korktumki beni aşağıya indirdiklerinde bi an için kaçıp gitmeyi düşündüm.Tam kaçmayı düşünürken beni ameliyathaneye götürdüler :) İlk gün iyiydim kanamamda şişliklerimde azdı.. Ama 2 gündür iyice davul gibi oldum..Korktuğum kadar zor değilmiş aslında ama tamponların olması çok kötü yaaa nefes alamıyorummBirde sanırım grip olmaya başladım hapşurup duruyorum o da beni acaip zorluyor ya burnum çok geriliyor patlıycakmış gibi hissediyorum..Şimdilik böyle..Alçılarım alındığı zaman fotoları sizinle paylaşmaya can atıorum..Onunda endişesi çok tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?