- Konu Sahibi WomanAndProud
-
selam
htc cha cha'yı önermiyorum. çok yakın bir arkadaşım kullanıyor. ekran şekli nedeniyle birçok uygulamayı ya yatay açıyormuş ya hiç kuramıyormuş.
s3 mini hakkında da samsung mobile sayfasında birkaç kişiden şikayet mesajı okumuştum. konuşma esnasında ses karşı tarafa boğuk gidiyormuş. ama hepsinde bu sorun yok toplasan 5-10 kişide olmuş yani. bunu da göz önünde bulundur bence.
ama ama s3 mini çok tatlı bir telefon
Ben de s3 mini'yi öneririm kullanan çok arkadaşım var çok kullanışlı ve güzel telefon fiyatı da 600-800 tl arası bir şeydir heralde
Htc gorunum olarak cok ıyı olmasına ragmen performans acısından sıkıntıları olan bır telefon.
Samsung kalıtesı tartısılmaz ama goruntusu kotu ..
diğer bir alternatif sunmak ıstıyorum bızzat gıdıp ınceledıgım bır telefon goruntusu , geçişleri, ekran kalıtesı cok ama cok guzel bır telefon.
http://images.hepsiburada.net/assets/Telefon/500/Telefon_1363949.jpg
Sony Xperia U Video İnceleme ~ Shiftdelete.net - YouTube buda incelemesi
Sony Xperia U fıyatı androidler arasında en ıyısıdır 600 tl cıvarında.
S3 miniyi arkadaşım 900 tl ye aldı.Diğerini tavsiye etmiyorum.S serisi alacaksan internet ve sosyal platformları kullanıyorsan S3 al mini yerine.Ben sony xperia kullanıyorum gerçekten harika bir telefon şuan tek tavsiye edebileceğim bu aralarında çok fiyat farkı yok 800-900 vereceğine birkaç yüz daha ekle üzerine xperia al memnun kalırsın
Bende S3 mini alacaktım, epeyce araştırmıştım, güzeldi yani. Babam iphone almış getirmiş, eyvallah ettik. :)
Bence güzel bir tercih.
Sony de iyidir bak. Kardeşiminkini suya sokuyoruz, bişey olmuyor, xperia diye yazılıyor sanırım ama devamındaki harfi bilmiyorum. O da güzel.
hmm :44:
zaten chachadan da bi sogudum o kadar paraya minicik ekran ve sorunlu bi hafiza
s3 mini duusnuyorum ama kesin degil su an yine karar degistirebilirim :)
tesekkurler :))
tesekkurler inceliycem :)
Babam yurtdisina cikabilirmis bakalim belki olur :)
Babam dedigim gibi yurtdisina cikarsa belki s3 alirim -ama o da cok buyuk benim ellerim de minicik-
kendisi de iphone al kaliteli diyor kafami karistirdilar iphone 5i begenmiyorum uzun ya kotu duruyor bence
gordum o suda calisan telefonu gazetede
havuzda falan rahat kullanilir
Iphone 5i az kisaltsalar dusunebilirim aslinda
Ace i sevemedim ya:44:
700 lira biraz zorlayacak aslinda ama deger bence
annem alacak da telefonu
yine de bi soyliyim ben
sen ne dusunuyosun :)
Aynen öyle.Benimde ellerim küçük, telefon büyük mesaj saklayacağım diye anam ağlıyor.
Bence benim babam sırf mesajları falan görebilmek için iphone aldı.Çünkü ben aaay bu telefon büyük falan demiştim yazmış kafasına. Yurt dışından getirse gam yemem, benimki az ötedeki bayiden aldı beni götürmeden.
benımde erkek arkadasım alcak canım :) s3 mını dusunuyo o soyledı bana kullanabılırmısın dıye bende netten arastırıyodum
Biraz daha birikim yap s3 mini al ben suan onu kullaniyorum 100 200 fazla koycan sabret bu kadar beklemissn htc alma brn cok memnunum
Sony Xperia U kullanıyordum.
turkcellden 800 tl ye almıştım.
Çok kibar bir telefon. ışıkları falan var altında. çok dikkat çekiyor.herkes hayrandı telefonuma.
Ama android işletim sisteminden nefret geldi bana.
Bir de telefon hoparlöründen sorun çıkarınca servise verdim.
2 gün önce Nokia Lumia 520 aldım.
600 tl ye turkcellden.
windows 8 ne güzel bi işletim sistemi. özellikleri Xperia ile neredeyse aynı ama Xperiadan 3-4 kat hızlı.
mesela bizim yatak odasından laptop bile salondaki kablosuz interneti çekmezken Nokia mis gibi çekiyor.
çok beğendim ben Lumia yı. tavsiye ederim. Sarısı ya da beyazı çok hoş.
S3 Mini 700 tl mi? Burda 170 'ya satılıyor. Şoka girdim resmen soygun! Sakın alma onu canım başka ne alırsan al ama o çok pahalı o ne yaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?