• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miniminnacik derdim

merhaba canım
ben yurtdışındayım Burda galaxys3 mini 225 eurodan başlıyor
açıkçası ben s3 miniyi tavsiye ederim
HTC güzel bir marka ama modele göre çok değişkenlik gösteriyor artı samsung kalitesi htcyi katlar
tel alacağın zaman dahili bellek işlemci gücü çekirdek yapısı bunları incele
ben note2 kullanıyorum öncesinde s3üm vardı ikisi de süper telefon
Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama sanırım çok pahalı

iPhone bana da itici geliyor smartphone olarak asla samsungdan şaşmam

merhaba canım
ben yurtdışındayım Burda galaxys3 mini 225 eurodan başlıyor
açıkçası ben s3 miniyi tavsiye ederim
HTC güzel bir marka ama modele göre çok değişkenlik gösteriyor artı samsung kalitesi htcyi katlar
tel alacağın zaman dahili bellek işlemci gücü çekirdek yapısı bunları incele
ben note2 kullanıyorum öncesinde s3üm vardı ikisi de süper telefon
Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama sanırım çok pahalı

iPhone bana da itici geliyor smartphone olarak asla samsungdan şaşmam

evet turkiyede her sey cok pahali ama yurtdisindan getirtme imkanim yok malesef
samsung al diyorsun yani
benim de kafama yatti bakalim alabilecekmiyim

ben de galaxy ace aldım. hem uygun fiyatlı hem de çok kaliteli bir telefon. tavsiye ederim:40:

Tesekkurler ama ace dusunmuyorum :)

link vermek sanırım yasak ama inceleme sitesi var s3 miniyi incelemişler özel atayım bir bak istersen?
Cook tesekkurler hemen bakiyorum :)

Isvicre'de Samsung galaxy mini 220-230 chf. Ggalaxy3 400-450 chf ve galaxy s4 630 chf. TL olarak x 2 olarak hesaplayabilirsiniz.

O zaman 440TLye geliyor
e ucuzmus :)
keske isvicrede tanidigim falan olsaydi :/

bende I phone 4s kullaniyorum cok memmunum parasinida aylik oduyorum en cokda internetinden memmunum dersde ogretmen bir sey soruyor sunun tarihi cocuklarla ilgili sakkkk diye caktirmadan bakip soyluyorum oda beni zeki ilan etti sinifada haberi yok internet baktigimi:27:konuya donersek ben oldukca memmunum I phonedan en azindan fotoraf cekimide cok net :1:

bende I phone 4s kullaniyorum cok memmunum parasinida aylik oduyorum en cokda internetinden memmunum dersde ogretmen bir sey soruyor sunun tarihi cocuklarla ilgili sakkkk diye caktirmadan bakip soyluyorum oda beni zeki ilan etti sinifada haberi yok internet baktigimi:27:konuya donersek ben oldukca memmunum I phonedan en azindan fotoraf cekimide cok net :1:

Evde iki tane iphone bir tane ipod bir tane ipad var artik sikildim ben de:1:
annem ve babam iphone kullaniyor az cok biliyorum ozelliklerini
Ama dedigim gibi cok isinamadim

haha guzel fikir olmus:1:

Abim s3 miniyi 630 tl aldı. Ben lumiamı 750 tl alacaksan lumia al aşık oldum telefonuma :16:
lumia 520 de yeter sana 499 tl satış fiyatı şuanda.

Edit: instagram kullanırım olmazsa olmazım diyenlerdensen instagram lumia da yok

Son düzenleme:
evet turkiyede her sey cok pahali ama yurtdisindan getirtme imkanim yok malesef
samsung al diyorsun yani
benim de kafama yatti bakalim alabilecekmiyim

aynen canım s3mininin özellikleri chachayı epey katlıyor bir karşılaştır bak
ve mutlaka s3mini al pişman olmazsın

Abim gitti gidiyordan kampanya ile aldı sıfır orjinal telefon. Hala devam ediyormu bilmiyorum o zaman satıcı 2bin tane satışa çıkarmıştı.

aynen canım s3mininin özellikleri chachayı epey katlıyor bir karşılaştır bak
ve mutlaka s3mini al pişman olmazsın

Almak istiyorum anneme bir danisayim bakalim

Abim gitti gidiyordan kampanya ile aldı sıfır orjinal telefon. Hala devam ediyormu bilmiyorum o zaman satıcı 2bin tane satışa çıkarmıştı.
Lumiaya baktim ama nokia o yanlis gormediysem
nokia kalitesiz degil miydi :44:

hmm internetten aldi yani
ben magazadan almayi dusunuyorum

Galaxy s3 mını al derım canım cunku arkadasım kullanıyor oldukca memnun...700 tl ye almıstı yanılmıyorsam

şu andaki telefonumu yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum çok memnunum 3 yıllık telefonun nesi takoz oldu şaşırdım doğrusu :53:

telefonumun zaten yazilimi sorunlu o yuzden 3 yil zor bile dayandi
surekli donuyor kapanip aciliyor kendi kendine biseyler yapiyor falan
fotograflarimi siliyor bazen
Cekilir dert degil:1:

Galaxy s3 mını al derım canım cunku arkadasım kullanıyor oldukca memnun...700 tl ye almıstı yanılmıyorsam

Onu almayi dusunuyorum insallah uygun fiyata bulabilirsem :)

telefonumun zaten yazilimi sorunlu o yuzden 3 yil zor bile dayandi
surekli donuyor kapanip aciliyor kendi kendine biseyler yapiyor falan
fotograflarimi siliyor bazen
Cekilir dert degil:1:

Onu almayi dusunuyorum insallah uygun fiyata bulabilirsem :)

Yeni nesil telefonlarda böyle sorunlar çok rutin malesef. S3 e gelince çok yakınımda vardı bi düşmeyle ekranı gitti tanıdık filan araya sokarak 350 liraya yaptırdı. Hiç düşmeden de böyle sorunlarla karşılaşanlar da var.
Sana tavsiyem bir telefona bu kadar yüklü meblağlar vermemen. Bir de ihtiyacın kadarını alman ya da aldığın teknolojinin hakkını sonuna kadar vermen.
Etrafımda çok görüyorum kazancı asgri ücret ama elindeki telefon S3 ler iphone4-5 ler bana trajikomik geliyor.

Back
X