pek içemiyodumda bugün yanıbaşımdan ayırmadım suyu elimden geldiğince içmeye çalıştım :)
ohhh ne güzel bende aklıma gelirse içiyorum işte bazen zorluyorum iştee:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek içemiyodumda bugün yanıbaşımdan ayırmadım suyu elimden geldiğince içmeye çalıştım :)
ohhh ne güzel bende aklıma gelirse içiyorum işte bazen zorluyorum iştee:)
3 Lt şart :) Ben daha 3 litreye tamamlamadım ama yatana kadar tamamlarım inşallah
Kendime bir diyet programıyla spor programı ayarlamam lazım bugün1 hafta evde olmicam döndüğümde direk uygulamaya başlamam gerek :/
evett öyleee bende içmeye çalışmalıyım :) inş..sakınnnn bırakmak yoookk sonra motivasyon kaybı yaşarsın :) elinden geldiğince yapmaya çalış yapamadıgın zamanlardada abartmadan ye bende öyle yapmaya çalışıcam bayram dolasıyla :)
Dayanamadım gitmeden bi tartılayım dedim 91 olmuşum çok mutluyummmKilo çizergemi yeniledim hedefimi 65 yaptım. 60 olma kötü olursun diyolar. Bende 65'e çektim hedefimi zayıfladıkça kendimi göre yine değiştirebilirimmmm
![]()
Yeme programımı da değiştiriyorum artıkkkAylık vermek istediğim kilo hedefim 4 fazlasında gözüm yok sağlıklı verip geri almamak istiyorum :) 6-7 ayda inşallah güzel bi bedenim olacakkk
Yemeğimi ideal hale getirip yemek alışkanlığımı değiştireceğim ve sporumu düzenli yapacağım gitsin yağlarrr gelsin güzel vücutlarrr
Hoşçakalın kızlar güzel bi dönüşüm olacak inşallahhh :)
HAYIRLI BAYRAMLARRRRRR![]()
91 kilo olmana çok sevindi,tebrikler.
ben hala 80 kiloyum 5 gün oldu.normal mi sizce hemen vermemem.ama annem yanlardan gitmiş sanki biraz diyo![]()
![]()
![]()
![]()
bugün biraz kaçırdım yemeğihatta biraz değil fazla.:18::18::18:
yarın az bir şeyler yemem gerekiyor,çok çok çok az.ve artık spora başlama zamanı geldi![]()
inşallah veririm ya :)teyzem ben spor yaptıgım halde 1 ay sonra vermeye başladım dedi.bayramda cok kacırdım ya.tatlı cok yemedim ama sarma baya bi yedim.
yediğin günlerde spor yapsaydın keşke :)neyse artık bundan sonra sıkı sıkı yap :) bırakmak yok zayıflıycaz![]()
tabi ki zayıflıycaz :)
azimliyiz,kararlıyız,başarıcaz
evett kesinliklee![]()
:)
temin başka arkadasımızın paylaştıgını gördüm,regl olunca zorlasıyormus.salı gününden beri regl oldum.belki de ondandır.
Ammmmaaaaaaaaaaannnnnn ohhhhhhhhhh yandan yandan![]()
![]()
![]()
80 kilo olan ben bayramda 2 kilo vermişim.78 olmuşum 78![]()
arada minik minik kaçamaklar olmuştu ama vermişim yaşasınnn.
sizler bana çok destek oldunuz,inandırdınız kilo vereceğiime o yüzden size çok teşekkür ederim![]()
![]()