nasıl kıydılar, insan yeni doğan bebeği koklamaya kıyamaz,o bırakan anneyi çok merak ediyorum o bebeği oraya bırakırken hiçmi bişey hissetmedi mi? ben gece kaş defa kalkıp oğlumu kontrol ediyorum yorganı üzerindemi diye yazıklar olsun böylelerine
Bende haberi internetten okudum 6.5 aylık bi kızım ver kalbim acıdı okurken işten çıkınca bebeğime dahada sıkı sarıldım insanlık değil bu doğurdun maden karakola bırak çocuk esirgemeye bırak ama ormanada bırakılmazki yazık insanlık nereye gidiyor böle
Allah cezalarını versin onların..
Sende karnındaki bebeğini koru ve sigara içme artık
Bak bebeklere yapılanlara üzülüyorsun ama böyle yaparak sende ona eziyet etmiş oluyorsun.
Eski bir konu ama bu konular beni cennetten uzaklaştırıp , cehennemi garantiletti. Çok isyan ettim uğraşırken Allahım bu insanlara veriyorsun bana nasıl vermezsin diye. Bana gelen prens gibi, prenses gibi büyüyecek diye onlara verdiğin sabiler neler çekiyor. Ver bana da artık diye kavga ettim yaradanla.
Hala da isyan ediyorum sonra tövbe diyorum, isteyenleri bunun için tırmalayanları gördükçe. Babasının dövdüğü melek olan Semanur'a çok ağladım. Ben o yaşta oğlumu öpmeye kıyamazken , aynı yaşlarda bir bebek dayaktan ölüyor.