Minnacik bir bebege bu yapilir mi?

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
dun gece haberlerinde bir haber gördüm icim parca parca oldu,cok uzuldum.Anne baba demeye dilim varmiyor,yeni dogmus yavrularini,ufacik bir bebegi ormana birakmislar,vahsi hayvanlar parcalasin,kurtulsunlar diye.Oylede olmus.
bebegin cesedini bulmuslar parcalanmis bir halde...kalbim oyle cok acidi ki...Milyonlarca kisi cocuk sahibi olmak icin yipranirken,bunlarin yaptigi...madem bakamayacaksin,yapmayacaksin.Bu kadar basit!!!
o yavrunun sucu gunahi ne.Haketmedi boyle bir olumu.Dun gece DUA ettim allaha,mubarek mevlid ve cuma gecesi..bunu yapanlar cennet yuzu gormesinler...

http://www.sondakika.com/haber-canli-bebegi-ormanda-olume-terkeden-cift-3328092/

Son düzenleme:
Insanlar bi bebek sahibi olmak icin neler cekiyolar bu vicdansizlarin yaptiklarina bak allahin isine karisilmaz ama bu insanlar dogurmayi haketmiyo annelik babaligi diycem ama zaten oyle bi duygu yok ki böyle yapabiliyolar :20:allah cezalarini versin o minicik gunahsiz yavrunun vebalini nasil odeyecekler acaba:43:

Ben de okuyunca çok etkilendim,yazık ya:5::5::5::5::5:..allahım sen cahil insanlardan,insaniyetini yitirmişlerden koru bizi..

en sinir olduğum konulardan biri bu. hayır hamile kaldın madem doğurunca isemeyeceksin git aldır kardeşim. kimbilir ne acılar çekti o minicik bebek. İnşallah kat ve kat fazlasını ölmeden önce o iki hayvanda çeker. Allahım böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallahhhh

Bakmayacaksan git çocuk esirgeme kurumuna ver ya.
O kadar sıra bekleyen insanlar var...
Nasıl bir akıldır ormana bırakmak.
Devlete bakmıyorum de zorla mı baktırıyor alıyor paşa paşa bakıyor.
Sizin gibi anaya babaya sahip olacaklarına....:25:

dun gece haberlerinde bir haber gördüm icim parca parca oldu,cok uzuldum.Anne baba demeye dilim varmiyor,yeni dogmus yavrularini,ufacik bir bebegi ormana birakmislar,vahsi hayvanlar parcalasin,kurtulsunlar diye.Oylede olmus.
bebegin cesedini bulmuslar parcalanmis bir halde...kalbim oyle cok acidi ki...Milyonlarca kisi cocuk sahibi olmak icin yipranirken,bunlarin yaptigi...madem bakamayacaksin,yapmayacaksin.Bu kadar basit!!!
o yavrunun sucu gunahi ne.Haketmedi boyle bir olumu.Dun gece DUA ettim allaha,mubarek mevlid ve cuma gecesi..bunu yapanlar cennet yuzu gormesinler...

hayır yaptın bu ülkede çocuk esirgeme kurumu denen bir yer var olmadı cami var

bunlara insan denmezzz bunlara hayvanda denmezz hayvanlar bile yavrularını esirgiyolar ALLAH ından bulsunlar

cok cnice bir sey gercekten,haberi ilk duydugumda gozlerimden yas akti gitti...birden kücük yigenlerim aklima geldi...
birinin bulabilecegi biryere birak,hastaneye birak, ne bileyim camiye birak ya insafsiz!!
sadece olmesini istemisler,hic bir acik kapi yok..insallah ayni sekilde,daha beter can verirsiniz...

HABERDE bide anne baba demisler ne annesi ne babasi bunlar insan bile degil anca insan musvettesi,nasil yureginiz el verdi ya ALLAHINDAN BULSUNLAR...:47::47:

Bırakın anne baba sıfatlarını insan sıfatı bile yakışmıyor bunlara.Çok sinirlendim çook :41:

minnacık bebek, kendi canından kanından olucak şey değil.
burda neler okuyoruz o bedene kavuşmak için senelerini harcayanlar var.
Allahlarından bulsunlar.

Ben öyle bir mucizeye kavuşmak için milyarlar harcıyorum..
Maddi Manevi perişan oluyoruz..
Bu caniler nasıl böyyle birşey yapıyor anlamıyorum.
Annelik şefkati bambaşka derler 9 ay karnında taşıdı hiçmi evladına bağlanmadı.
Rahat uyuyabiliyorlarmı acaba :14:İçim parçalandı Allah'ım büyük mutlaka hesabı sorulacak :50:

hadi biri olsa cinnet gecirdi birakti diycem.
Iki kisiler ikisinin de mi kafasi donu?
Kadin nasil kiydi, 9 ay nasil tasidi, kucainda nasil goturdu birakti oraya?
Hadi birakti 5 dk sonra kiyamayip nasil geri donmedi? Sonra gidip baktilar mi acaba olmus mu diye?

Insan kedi yavrusunu civcivi birakamaz ormana bu sogukta. Insan olusunu ortada birakmiyor gomuyor hayvanlar parcalamasin diye. Kucuck capcanli bebegi nasil birakmislar aklim almiyor.
Cehalet desen degil baska bir sey. Allah korkusu, cocuk sevgisi, insan sevgisi, canli sevgisi hic bir sey kalmamis.

Idam kalkmasaymis dedigim seylerden biri daha.
Insallah cezaevinde birileri haklarindan gelir.

ayy inanmıyorum ya o cana nasıl kıydılar allahım yaa okuyunca cinlerim tepeme geldi yavrum kıyamam yaa ay aklım almıyor nasıl bıraktı annesi içi acımadımı vicdanı rahat mı nasıl gitti uyudu evinde yazık omuş cennet kokulu yavruya

Allahım nolur böylelerine bir daha evlat nasip etme(amin)
vicdansızlar:47::47::47::47:

Back
X