• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minnak göğüsler ve mayo :)

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Selam kızlar ...Maalesef göğüslerim çok küçük varla yok arası.Yaz geldi mayo alacağım ama hiç yakışmadığını düşünüyorum .Içten destekli alıyorum o da zamanla kayıyor falan çirkin duruyor .Siz küçük memeli kadınlar nasıl mayolar tercih ediyorsunuz ben bi kaç tane resim ekliyorum evdekilerine benzer

Bikini al süngerli kısma elyaf doldur dik açık olan kısmı:P

Onemli olan dogru modeli bulmak bazi modeller tam tersi buyuk goguslere gitmiyor.

Netten arastirin daha iyi bilgi bulabilirsiniz.
Mesela gogus kismi baglamali modeller size yakisabilir.

:halay:Ben o minnaklarla anca hafif destekli straplez bikini giyeniliyorum; zira çatal denen mucizevi varlık bende yok. Bildiğiniz uçak pisti.o_O

Evdekiler bunların aynısı kızlar ama çirkin duruyor ya hatta eşim bi keresinde düzgün birşey bul kendine dedi

Eklentiler

• 20180619_175428.webp
    20180619_175428.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 372
  • 20180619_175448.webp
    20180619_175448.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 292
  • 20180619_175506.webp
    20180619_175506.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 323
Selam kızlar ...Maalesef göğüslerim çok küçük varla yok arası.Yaz geldi mayo alacağım ama hiç yakışmadığını düşünüyorum .Içten destekli alıyorum o da zamanla kayıyor falan çirkin duruyor .Siz küçük memeli kadınlar nasıl mayolar tercih ediyorsunuz ben bi kaç tane resim ekliyorum evdekilerine benzer
Benimde hamilelikten önce boş 80 zor dolduruyodum :KK53: Şimdi boş 100 olmuyo:KK53: küçük oldukları dönemde göğsü dümdüz gelen değilde ara kısmı dekolteli bide önü fırfırlı gelen modellerden alıyodum.

Küçüş göğse bulunur da ya emZirmekten sarkmış koca göğüslere nasıl bulunur??
Mavi olanı beğendim ben ayrıca

O modeller daha eti dolgun kadınlarda güzel olduğunu düşünüyorum. Marilyn Monroe gibi mesela. Mayo yerine bikini dene bence

Fırfırlı resmini yükledim ondan da var ama ne bileyim çocuksu duruyor gibi inşallah benim de bir gün 100 olur :halay:
Benimde hamilelikten önce boş 80 zor dolduruyodum :KK53: Şimdi boş 100 olmuyo:KK53: küçük oldukları dönemde göğsü dümdüz gelen değilde ara kısmı dekolteli bide önü fırfırlı gelen modellerden alıyodum.

Büstiyer tarzında destekli olanlar sizde iyi durur bence zayıf bedenler için bel ve göğüs kısmı güzel duruyor . Bu seçtikleriniz aşırı klasik biraz daha şık bi şeyler bakabilirsiniz. Bence eşiniz bunu kastetmiş. Mayo değil de alt kısmı görmesem günlük atlet tarzı derim. Öyle duruyor maalesef. Biraz daha şık biraz daha tatlı şeyler bakabilirsiniz

Back
X