Saçınızda egzama varsa önce o problemi doktora gidip çözün. Doktorunuza söylemediniz mi saçınızda egzama olup olmadığını? Saçınızda ki problem tam olarak nedir bilmiyorum pek bir şey diyemiyorum. Bir süre önce bende kullandım minoksili 9 ay gibi bir süre kullandım. saçımda çok seyreklik vardı çok güzel toparlamıştı. Doktor bana 6 ay kullan dedi ben 9 ay kullandım bıraktırdı bana başka ilaç yazdı o ilaç hem pahalıydı hemde saçta yağlı his bırakıyor diye kullanmayı kesmiştim. Minoxil ömür boyu kullanmanız gereken bir şeydir. Bırakırsanız verdiklerini 2 ay gibi süre içinde tekrar döker. İlk zamanlarda minoxil saçı döker baya bir dökülür o saçlar ölü saçlardır ilacın görevi onları dökmek yeni kökleri çıkarmaktır. Siz bence egzamayı doktora gösterin belki saçınızda ki problem onunla ilgilidir. Aynı zamanda minoxile başlayacaksanız 2 defa düşünün yan etkileri oluyor bende kaşıntı ve göğüs ağrısı yapmıştı kafa derisinde kabuklanma olmuştu son zamanlarda. Birde ilacın bir damlası yüzünüzde farklı yere değerse kıllanma yapıyor. Geçmiş olsun.