Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim bildiğim bi de proscar diye bi hap var fakat o bayanlara kesinlikle yasak erkeklerde de baya kötü yan etkileri varmış senin bildiğin başka var mı denizseven?

evet o ilaç fakat bu içerikli olarak bir hapi var birde speyi var.hapin sakincalari cokca var.fakat ben spreyini kastetmiştim.tabi spreyi de doktor tavsiyesiyle olmali..şu an bildigim kadariyla zaten genetik dökülmesi olan erkekler de bu spreyi kullaniyor ama bayanlarda nasil etki yapar bilinmez..

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gerçekten saç çıkarıyo fakat dökülmeme çok çok az etkisi oldu.kuaförüme gittiğimde saçlarında düzelme var dedi çok sevindim.

minoksil kullananlar ne durumdalar?

ben 6aydır kulanıorm... ilk basta doktu sonra sac cıktı ama cıkan saclar ınce ve kalınlasmıyor fazla.. bu yuzden sacım elektrıklenıyor... ınce tuy gıbı cıkıyor cıkanlar..

tek care minoksilmiş ben yaklaşık bir yıl revivogen ve çişitli pahalı multivitamin kullandım saçlarım deli gibi dökülmeye devam etti. ünlü bir doktora gittim. tahlillerime baktı ve dökülme genetik tek çare minoksidil dedi. başladım 2 aydır kullanıyorum dökülme arttı diye ilk 6 ay %5lik önerdi bana sonra olmazsa %2ye geçeriz dedi. revivogeni de yanında destek olarnak kullanabilirsin. olsa olsa %10luk bir desteği olur dedi.

bana da sanırım biraz kalp ritmi bozukluğu yaptı %5lik olan 1 hafta ara verdirtti ilaçtan mı diye. bakalım ne olacak. kardiyoloğa gideceğim zaten bu çarpıntı sorunu için.

bu arada serseri rumuzlu arkadaş bana özel mesaj göndermişsiniz ama ben size cevap veremedim henüz 50 mesajı dolduramadığım için. forumda doktorun adını söylemenin sakıncası yoktur harelda. prof. dr. server serdaroğlu

bir de doktor bana regaine markasını önerdi. bu marka da yurtdışından kaçak getirtiliyor ve minoksilden daha fazla ücreti ve her eczanede bulunmuyor. ulaşmak daha kolay ve fiyatı biraz daha uygun diye minoksil kullanıyorum. minoksili türk ilaç firması üretiyor. eczanede bir tane daha türk marka gördüm ama ismini unuttum abdi ibrahimin miydi neydi...

minoxil_forte_5_deri_spreyi_minoksidil.jpg

kıslar bahsettiğiniz ürün bu mu?

bana da sanırım biraz kalp ritmi bozukluğu yaptı %5lik olan 1 hafta ara verdirtti ilaçtan mı diye. bakalım ne olacak. kardiyoloğa gideceğim zaten bu çarpıntı sorunu için.

bu arada serseri rumuzlu arkadaş bana özel mesaj göndermişsiniz ama ben size cevap veremedim henüz 50 mesajı dolduramadığım için. forumda doktorun adını söylemenin sakıncası yoktur harelda. prof. dr. server serdaroğlu

teşekkür ederim cvpladığınız için a.s.

huhu kızlar.. son durumunuz ne saçlarda.. bariz gürleşme varmı..ben devam edıorm kullanmaya

dah 10kutu var geride..... yeni saçlar çıkıo ama.. tatmin olmadım yeterinde.. ince telli saçlar..fışkırmasını istıorm

iyi güzelde en kötü yanı işte sürekli kullanman gerekmesi yoksa yine başlıyor seyrelmeler. bana sonradan baş dönmesi yaptığı için ben azalttım şimdilik günde 1 ml. kullanıyorum sonraki aylar iki günde b ir kullanmayı düşünüyorum . umarım o şekildede etkili olur

arkadaşlar bana da dr minoxil önerdi aldım ama kullanmadım yararı olmasa heralde önermezler çoğu dr da okuduğum kadarıyla önermiş ama sadece dıştan etki yapmak önemli diil içten de takviye gerekiomuş bana priorin de söyledi doktorum tabi onuda yapmadım ama şimdi dökülmem çoğaldı bişeyler yapmam lazım 2 ilaca da başlıycam sonucu ne olcak bilmiorum.

Back
X