Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil Tedavisiyle İlgili

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beyazgolgeler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
4
0
Merhaba kızlar,

Aranızda doktor tavsiyesiyle minoxil kullanan var mı? Benim saçlarım çok seyrek, biraz gürleşmesi için kullanıyorum. İnternette 6 ay düzenli kullanım sonrası yeni saçların çıkmaya başlayacağı yazıyor; fakat doktor 2 aylık kullanımdan sonra 1 ay ara vermem gerektiğini söyledi. Yan etkilerini fazla hissetmemem için sanırım. Ama ben 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsem yeni saç çıkar mı emin olamıyorum? Sizce kullanmaya devam mı edeyim yoksa doktoru dinleyip 1 ay ara mı vereyim, bilemedim. :KK43:

ben 6 ay vitemin hapıyla berber kullandı.kullandıgım süre boyunca dökülmem azaldı yeni saclarımda cıktı ama bırakınca tekrar dökülmeler basladı zaten cıkan saclar cok ince cıkıyo zamanla dökülüyor

başka bir konuya da yazdım az önce bioxcin başladım ben yeni. vavendu.com'dan almıştım. fiyatlar uygun ürünlerde orjinal bir dene istersen..

Merhaba kızlar,

Aranızda doktor tavsiyesiyle minoxil kullanan var mı? Benim saçlarım çok seyrek, biraz gürleşmesi için kullanıyorum. İnternette 6 ay düzenli kullanım sonrası yeni saçların çıkmaya başlayacağı yazıyor; fakat doktor 2 aylık kullanımdan sonra 1 ay ara vermem gerektiğini söyledi. Yan etkilerini fazla hissetmemem için sanırım. Ama ben 2 ay kullanıp 1 ay ara verirsem yeni saç çıkar mı emin olamıyorum? Sizce kullanmaya devam mı edeyim yoksa doktoru dinleyip 1 ay ara mı vereyim, bilemedim. :KK43:
hayır canım 2 ay kullanıp ara vermiyorsun ben 8*10 ay kullandım sonra bıraktım sonra tekrar başladım snra gene bıraktım. minoxil de bir kısır döngü. evet saç çıkartıyor fakat şöyle ilk 2 ay biraz döküyor sonra dökülme duruyr sonra saç çıkıyor . ilk 6 ayda düzenli kullanman gerekiyor. 3 aydan iyibaren saç çıkabilir. 6 ay sonunda saçların çıkar ama ara ara yine dökülüyor. en son bende yine minoxil almaya gittim eczaneye bana başka birşey önerdi bende şimdi onu kullanıyorum ama bir taraftanda acaba eczacının dediğini yapmakla iyi mi yaptım acaba minoxil mi alsaydım diye düşünmüyor değilim

X