- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Metin beyin kitaplarını okudum birşey sorucam ne kadar muayene oldunuzBenim saclarim yillardir cok az. On tarafimda acilma vardi.
Endokrin dr um selenyum verdi. Solgar 100 mg , 100 adet. Bir sise kullan, 1 ay ara ver, 1 sise daha kullan dedi.
Su an ilk sisedeyim, 2 ay oldu ve saclarim belirgin sekilde cogaldi. 15 yildir ilk defa!
Doktorum prof.dr. Metin ozata, endokrin uzmani. Isin tuhaf yani bana bu ilaci hasimato triodi baslangici oldugu ve emzirdigim icin ilac veremedigi icin, simdilik destek olsun diye verdi.
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
bence dr git vitamin eksikligin olabilir bende b12 eksikliği çıktı ..Benimde saç dökülmesi problemim var ve her duş sonrası elimde avuç avuç saçım kalıyor. Ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Margarin kullanSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Güncelleme 43.sayfada
Canim ya priotin mi priorinmi bende priorin kullaniyorum daha 1 ay oldu baslarda baya bi doktu acaba aynisumiSaç dökülmemi priotin ile aştım ve 6 aylık kullanımdan sonra kum gibi saçım çıktı. Hala daha çıkıyor, nazarlar değmesin Herkese tavsiye ederim.
priorın tüylenme yapmadımı ben panplus kullanmıstum 2 ay ınanılmaz tuy yaptı bıraktım. ikısının de ıcerıgı benzer. sız boyle bi sorun yasadınız mıSaç dökülmemi priotin ile aştım ve 6 aylık kullanımdan sonra kum gibi saçım çıktı. Hala daha çıkıyor, nazarlar değmesin Herkese tavsiye ederim.
Pardon yanlış yazmışım. PriorinCanim ya priotin mi priorinmi bende priorin kullaniyorum daha 1 ay oldu baslarda baya bi doktu acaba aynisumi
Hayır yaşamadım. Ama Kaş'larım kalınlaştı.priorın tüylenme yapmadımı ben panplus kullanmıstum 2 ay ınanılmaz tuy yaptı bıraktım. ikısının de ıcerıgı benzer. sız boyle bi sorun yasadınız mı
Canim kusura bakma basta sendede dökülme yaptimi birde gunde kac tane kullandin soylersen sevinirimPardon yanlış yazmışım. Priorin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?