Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar minoxil

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
aranızda bunu kullanan ve memnun kalan var mı?
saçım normalde oldukça gürdür ama neden bilmiyorum kısa bir süredir inanılmaz bir dökülme başladı az önce saçımı toplarken aynaya baktığımda saçımın yanlarının oldukça açılmış seyrekleşmiş olduğunu gördüm ağlamak üzereyim sarımsak yılan yağı falan derken minoxili gördüm olumlu yorumlar var gerçekten işe yarıyor mu :50:

aranızda bunu kullanan ve memnun kalan var mı?
saçım normalde oldukça gürdür ama neden bilmiyorum kısa bir süredir inanılmaz bir dökülme başladı az önce saçımı toplarken aynaya baktığımda saçımın yanlarının oldukça açılmış seyrekleşmiş olduğunu gördüm ağlamak üzereyim sarımsak yılan yağı falan derken minoxili gördüm olumlu yorumlar var gerçekten işe yarıyor mu :50:

pakmaya veya yaş maya dediğimiz üründen kullanırsanız saç dökülmeniz duracak ve yeniden saçlar gelecektir minaxsol de iyi bir ürün fakat bütün vücudu tüylendiriyor bunu istemeyeceğinize eminim.yaş maya 4lü olarak satılır.bir parçayı sulandırıp bir su vardağı mayalı su elde edersiniz bunu saça diplere friksiyon yaparak uygulayınız 30 dakika bekletip banyo yapabilirsiniz haftada 3 kez yaparak kısa sürede sonuç alırsınız sağlıklı saçlar

pakmaya veya yaş maya dediğimiz üründen kullanırsanız saç dökülmeniz duracak ve yeniden saçlar gelecektir minaxsol de iyi bir ürün fakat bütün vücudu tüylendiriyor bunu istemeyeceğinize eminim.yaş maya 4lü olarak satılır.bir parçayı sulandırıp bir su vardağı mayalı su elde edersiniz bunu saça diplere friksiyon yaparak uygulayınız 30 dakika bekletip banyo yapabilirsiniz haftada 3 kez yaparak kısa sürede sonuç alırsınız sağlıklı saçlar

sürekli kullanım olayı varmış minoxilde o yüzden son çare olarak onu bir kenara yazdım sarımsak deneyecektim ama bu kadar etkiliyse mayayı deneyeyim o zaman teşekkürler

sürekli kullanım olayı varmış minoxilde o yüzden son çare olarak onu bir kenara yazdım sarımsak deneyecektim ama bu kadar etkiliyse mayayı deneyeyim o zaman teşekkürler
Arkadaslar ben 16 yasindan beri saclardaki seyreklik sorunuyla cebellesen su an 33 yasinda bir kadinim. Babam tam kel, annem ise benim gibi seyrek sacli. Dogumlarima kadar saclarim bir nebZe olsun idare edilebilirdi. Hatta ilk hamileligim esnasinda saclarim kendime gore muhtesem oldu. Dibi gozukmuyordu. Ama dogumdan 5 ay sonra bir dokulmeye basladi bir daha onune gecemedim.
2.5 yil emzirmemin de etkisi var mi bilmiyorum ama onun ardindan 2. Hamileligim esnasinda saclarim ilk hamileligimdeki gibi gurlesmedi ve dogumdan 3 ay sonra kafamda nerdeyse sacderisini kapatacak sac kalmadi. Arkaya taramak vs hicbir sey fayda etmez hale geldi. Sakaklar komple erkek tipi acildi.
Hem dermatologa hem endokrin uzmanina gittim yapacak bisi yok dediler. Erkek tipi sac dokulmesi dediler.
Bir kadin icin cok zor.
Sonra internetten cok okudum. Arastirdim durmadan ve minoxil forte 5% erkek icin olani denemeye karar verdim.
Dogumumun ustunden 1 sene gecmisken kullanmaya basladim. Saclarimi cene hizasinda kestirdim. Sac dokulmemi aninda durdurdu. Zaten yavaslamisti.
Cok duzenli kullanmamakla birlikte 2 aydir kullaniyorum. Daha yeni 1 sise bitti. Ve sonuc cidden cok guzel.
Saclarimi arkaya tarayabiliyorum. Dalgali yapip yandan ayirinca haz yerinde ve biraz da onlerde seyreklik var. Cok belli olmuyor yani. Degisimden oldukca memnunum.
Ayrica surdugum zaman sanki sac diplerimi sertlestirip kalinlastiriyor. Bu da ayri bir hacim veriyor ince telli saclarima.
Umarim bu sorunu yasayan herkeste ayni sonucu verir. Bir kadin olarak seyrek sacli olmak, kel kalacagim korkusuyla yasamak berbat bir sey.
Allah hepimize bir vesileyle sifa versin insallah.
Sevgiler

Back
X