minyonluk:(

Ya tatlım dert mi bu allah aşkına bak 4 5 yıl geçsin sende aynı şeyleri düşünuceksın emın ol :)

Ben 24 yaşındayım 1,60 boyum kılomda 48, yüzümde göstermıyor valla 16 17 yaşında kuzenlerim benden buyuk gosterıyor, hatta benden 2 yaş kucuk kız kardeşim :1:

Ve ben çok sevınıyorum bu duruma 35 ımde 25 gostermek harıka olacaktır hep devam eder bu durum inşallah :1:

canım ben bu sööze katılmıyorum insan ne kadar minyon olursa olsun yaşını yüz hatlarından gösterir minyonluk genç göstermez yani :8:
aynen bunun boyla alakası yok benimde 34 yasında ablam var 182 boyunda her goren 22-24 sanıyor biz uzunuz diye her daim piliç olamıycakmıyız yane neden nedennnn:27:

ah keşkem ah keşkem! ben de minyon olabilseydim.yüz kişinin arasından parmaklarıyla koydukları gibi bulurlar beni. :)

anlaşılan hemfikirsiniz bu konuda, bu durumun avantajlı olacağı yıllara ışınlanmak istiyorum:1:

ya tamamda sevgilimde beni sinir ediyo, zayıfsın boyun kısa diye dalga geçiyo yani kendince takılıyo tabi.. ama sinir oluyorum valla takmazdım bu kadar ama hep onun yüzünden.

lise bitti liseye mi başladın diyolar:41:

neyse dediğiniz gibi yapıp takmıycam bende, süslenirim kilo neyim alırım yapcaz artık bişeyler:1:

Canım ben de 28 yaşında iki yıllık memur iken,bir imza için gittiğim bir yerde
bizde seni staja gelen lise öğrencisi sandık demişlerdi.Hatta beni uzun bir süre öğrenci
zannetmişler.Üstelik çocuğum da vardı o dönemde.

O kilo neyimi de zaten ilerde ister istemez alacaksın.Ben de hep şikayet ederdim.
Ama şimdi o kiloma dönmeyi çok isterdim.(43-45 arası idim)

Bence hiç üzülme,kafana takma,minyon olmak bana göre her zaman avantajlı.

aynen bunun boyla alakası yok benimde 34 yasında ablam var 182 boyunda her goren 22-24 sanıyor biz uzunuz diye her daim piliç olamıycakmıyız yane neden nedennnn:27:

30 yaşında bir bayan var arkadan görsen oo süper liseli sanırsın taaki önunu dönene kadar bence o lafı erkekler söylemiştir başka amaçlı :27::27::27:

yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummm:14: etrafımdaki kızlar at gibi:( ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen:5:

1.58 boy 47 kilo hiçte dert edilicek bir durum değil bence,ne güzel işte zayıf çıtı pıtısın,büyük görünüpte napıcan,o etrafındaki at gibi kızlarda eminim yaşını göstermek istemiyodur:1:ilerde sevinirsin bu duruma dert etme tatlım...

Minyonluk çokta kötü değildir ama ben o AT gibi kızlardan oluyorum

30 yaşında bir bayan var arkadan görsen oo süper liseli sanırsın taaki önunu dönene kadar bence o lafı erkekler söylemiştir başka amaçlı :27::27::27:

erkeklere baksan uzun boylu uzun bacaklı kızlarada vayy be tay gibi derler minyonlara piliç muhabbeti yaparlar bulmuslar herkese bişi :9:

merhaba canim bende minyom bir bayanim yasim otuz ama her goren 18 20 saniyor. sakin dert etme bende zamaninda cok takiyordum 1.62 boyunda 48 kilodaydim suan 52 kiloyum ama halen yasimi kucuk gosteriyorum
cok mutluyum bu halimden sende ilerde anlarsin

birde sağlıkçı gözüyle bakayım :52::52:

minyonlarda ve uzun boylularda osteoporoz riski yüksek

şimdi diyeceksiniz ki boy kıstasları hangi aralıklarda inanın bilmiyorum 35 yasından sonra takıbe alınmak gerek tabi bir cok sebebi var osteoporozn ama boy ile ılgılı oldugu ıcın yazayım dedım :D

erkeklere baksan uzun boylu uzun bacaklı kızlarada vayy be tay gibi derler minyonlara piliç muhabbeti yaparlar bulmuslar herkese bişi :9:

artık trend böyle canım...at ve piliç ne güzel kız demek eskide kaldı...ne güzel hanım demek taaa annemlerın dönemınden kalmıs olması gerek

bende at gibiyim sanırım bi nevi hökümet gibi kızım vesselam:1: ama bende her zaman minyon bi bayan olmak istemiştim. çunku kendime yakıştırdığım erkeklerin boyu en az oda en az 1.85 olmalıydiki malum Türkiyede nerdeeeee. anlayacağınız kapıda kalıyodum az kalmıştı:1: neyseki nişamlım 2 metreye yakın olunca sorun kalmadı:27: ne bileyim ben uzun boylu bi hatun larak hep çıtı pıtı olmak isterdim sanırım insan kendinde olmayanı seviyor.

bende at gibiyim sanırım bi nevi hökümet gibi kızım vesselam:1: ama bende her zaman minyon bi bayan olmak istemiştim. çunku kendime yakıştırdığım erkeklerin boyu en az oda en az 1.85 olmalıydiki malum Türkiyede nerdeeeee. anlayacağınız kapıda kalıyodum az kalmıştı:1: neyseki nişamlım 2 metreye yakın olunca sorun kalmadı:27: ne bileyim ben uzun boylu bi hatun larak hep çıtı pıtı olmak isterdim sanırım insan kendinde olmayanı seviyor.

at çiftliğine dönmüş burası yaşasın at kardeşliği :52::52::52:

Back
X