Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadışın sağsalim alsın kucağına demmekki pkolularda hamiş kalabilirmiş bunu öğrendim
bende 6 senedir beklerim sıpayı ama gelmcek sanırım hayırlısı
inşallah sende yazarsın bende hamileyimmmmmm die inşaallahhhhhhhhh
aminnnnn canım aminnnnnnn seni çok iyi anlıyorum 6 yıllık olarakk sende sorun varmı tatlım?
aminnnnnnnnnnn canım herşey allhtan allah sagbrımızı niyazımızı istiyor o isterse ne olursa olsun verir herşey gönlünce olsun
sende sorun ney ?
canım arkadaşımmız hamile hemde pkoluyken sanırım ama herşeyi hayt suyuna bağlıyo onu çok seviyoruz iiki varsın mısracıma.s.
tebriklerrr.saglikla gelsin insallah bebisi :ecrin_bebek:
darisi sizin ve tum isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:
tbrrrrrrrrrrr
saglıklan al kucagına ınşşş
darısı bıze
canım arkadışın sağsalim alsın kucağına demmekki pkolularda hamiş kalabilirmiş bunu öğrendim
bende 6 senedir beklerim sıpayı ama gelmcek sanırım hayırlısı
inşallah sende yazarsın bende hamileyimmmmmm die inşaallahhhhhhhhh
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alır arkadaş bebişini darısı bize bitanem opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağına alır inş.![]()
tebrikler canım saglıcakla gelir inşallah melegin darısıda bize olsun inşallahhh:ecrin_bebek:
sevgili arkadşım mısra tebrik ediyorum hiç beklemediğin bir anda meleğin göbüşüne kondu biz bu ay adet olup paramızıı ayarlayıp dr Ali fuat şengöre gitmek için hazırlık yaparken sürpriz bir şeklde meleğin göbüşne kondu darısı tüm güzel kalpli anne adaylarına sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin hamilelerin duaları kabul olur bizlere dua et iyiki varsın iyiki tanıdım seni iyiki girdin yaşamıma seni seviyorum mısra
canım arkadaşım mısraa
gerçekten mucize bu iştee seni çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almanı diliyorum hayırlı bir evlat hayırlı hamılelik ve hayırlı doğumlar diliyorum![]()
Oyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyy prensesim benim nasıl heyecanlandırdın beni bir bilsen.az önce topikteki kızlar söyledi.
Inceliğin için çokkkk teşekkür ederim.
Allah en kısa sürede senide sarı-kıvırcık meleğine kavuşturacak inşallah.tüm kalbimle dua ediyorum
Evet arkadaşlar ben hem hipotiroid hem de pko hastasıyım.çok kısa bir süre üstüne üstlük çok düzensiz içtiğim hayıt çayı sayesinde meleğime kavuştum.başka hiç tedavi hiçbir yöntem uygulamadım.