mıracım hamileeeeee

Aysecım dualarım sızınle hıÇ merak etmeyın.
Troıd deĞerlerıne sık sık baktır,yÜksek olması gebelıĞe engel mutlaka sende bılıyorsundur.
Hayıt tohumu al ve Çay yapıp ıÇ lÜtfen.ben bırÇok kıŞının olumlu sonuÇlar elde edeceĞını dÜŞÜnÜyorum

mısracıııııııııııııııııııııııım burayada yazmak istedim. allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

canım senin hamileliğine nekkadr sevindik tahmin edemezsin:) bizlerde seni görmesekte sen kalbimizde büyük sevgiyi hak ettin iyiyki varsın çok güzel ve özel bi annesin:) dualarımız seninle seni çokkkkkkkkkkkkkk sefiyorum bebeğemmmmmmmm

merhaba mısra öncelikle tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım bişey soracaktım bende pko luyum ve hamile kalmak istiyorum hayıt çayını nasıl kullandın biz daha yeni başladık ve yeni öğrendim pko olduğumu o yüzden yardıma ihtiyacım var allahım tüm bebiş isteyen annelere nasip etsin ...

1 bardak klorsuz suya 1 tatlı kaşığı ezilmiş hayıt tohumunu koyacaksın,üzerini kapatıp 10 dk bekleteceksin cnm.Sonra süzüp içeceksin.
Çayı sabah ve akşam aç karnına içeceksin.

ıyi dileklerin içinde teşekkür ederim ceylincim.

HONEYıMMMMMMMMMMMM BEN DE SENı ÇOK SEVıYORUMMMMMM

seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kısa zamandaaaaaaaaaaaaaaaa kucağınaaaaaaaaaaa melek versinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

bende seni sefgülümmmmmmmmm bida söle bidaha bidahaaaaaaaaaaa nerde ya serpil benden bebek neyim olmaz kahveler kırmızılar olur pehhhhhhhhhh

ŞEVıYOM ŞENı KADIN NEDEN ANAMIYORSUN
SEVıYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ULEYN
ÇOKKKK SEVıYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktanhihoyyyt:dance:

ŞEVİYOM ŞENİ KADIN NEDEN ANAMIYORSUN
SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ULEYN
ÇOKKKK SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktanhihoyyyt:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
kimseninde evini bebişsiz bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin

cmrm teşekkür ederim cnm.
Senin bebişinde maşallah kocaman olmuş,sağlıcakla gelsin inşallah

Ayyy canım benim artık pc başında çok kısa süre kalmıyorum malum sebepten.Çok zararlı diye evdeki kablosuz modemi bile kabloluya çevirttim

Son düzenleme:
canııım bitaneeeem ya varya okadaar çok sevindimki anlatamam. sanırım içime doğmuş bi bakıyım mısra napıyor hiç göremiyorumd edim az önce kuzulardan biri erkenden uyanınca. vede vedeeeee görünce öyle sevindimki anlatamam. Gözün aydın tatlım. hayırlıısyla kucağına alırsın inşallah meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…