- Konu Sahibi Miracle1989
-
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benimde 2 ay oldu ve burun deliklerimde asimetri vardı sol aşağıda sağ yukardaydı :) ama masajla ve zamanla ödem indikçe sol deliğim yukarı doğru eşitlendi sağa senin de ödem indikçe yukarı doğru tam şeklini alır banada hala ucu büyük geliyor ve az kalkık geliyor ama en geç burun ucundaki ödem geçiyormuş az kaldı sabredicez artık 4 ay daha umarım hepimizin burnu sorunsuz güzel olur....
slm arkadaslar bn 2 ay once ankarada ameliyat oldum , doktorum okadar iyi biriydiki omrumde ilk defa bukadar guler yuzlu sevecen bir doktor gordum..
benim burnum genisti ve biraz daraltmak istiyordum,biraz da kavis goruntusu olacakti
fakat benim burnum da pek de bi fark yok biraz yukari dogru kalkik duruyor
doktorum.. cok doku aldik daha oturacak bu 1 sene bile surebilir dedi ama 6 ay sonra baya oturur dedi
daha sislikler inecek dedi
sizce burnum bi kac ay sonra degisik olurmu simdi ki halinden??
sizin burunlariniz kac ay icinde oturdu burnum umarim daha kuculur cunku aynada inanin cok fazla bir fark gormuyorum,,
simdiden tsk ediorum arkadaslar
aynı durum bendede daha 20 gün oldu ama önden bakınca hala top gibi burnum var önceden düşüklük vardı o kalktı ama incelsin istiyorum ben.hiç kimse anlamıyo burnumu yaptırdığımı bi an önce geçsin şişliklerimiz((
ben de 13 gün önce oldum burnumda hala şişlikler var.aynaya her baktığımda ağlama krizine tutuluyorum.hayatım kabusa döndü adeta offff(((
ben de 13 gün önce oldum burnumda hala şişlikler var.aynaya her baktığımda ağlama krizine tutuluyorum.hayatım kabusa döndü adeta offff(((
istersen şuan bir resim çek ve eski resimlerdeki burnunla karşılaştır ben öyle yaptım eskiye göre fark var ama hala tam istediğim gibi değil benim de, önceden nasıldı burnun kemer var mıydı yoksa sadece törpülettin mi kırılmadı mı? eğer çok canını sıkarsa bence resmini çek doktoruna mail at ve konuş istersen
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benimde 2 ay oldu ve burun deliklerimde asimetri vardı sol aşağıda sağ yukardaydı :) ama masajla ve zamanla ödem indikçe sol deliğim yukarı doğru eşitlendi sağa senin de ödem indikçe yukarı doğru tam şeklini alır banada hala ucu büyük geliyor ve az kalkık geliyor ama en geç burun ucundaki ödem geçiyormuş az kaldı sabredicez artık 4 ay daha umarım hepimizin burnu sorunsuz güzel olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?