Miracle1989 burun Estetiği Ameliyatı

Miracle1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
35
2
86
Hollanda
slm arkadaslar bn 2 ay once ankarada ameliyat oldum , doktorum okadar iyi biriydiki omrumde ilk defa bukadar guler yuzlu sevecen bir doktor gordum..

benim burnum genisti ve biraz daraltmak istiyordum,biraz da kavis goruntusu olacakti

fakat benim burnum da pek de bi fark yok biraz yukari dogru kalkik duruyor
doktorum.. cok doku aldik daha oturacak bu 1 sene bile surebilir dedi ama 6 ay sonra baya oturur dedi
daha sislikler inecek dedi

sizce burnum bi kac ay sonra degisik olurmu simdi ki halinden??
sizin burunlariniz kac ay icinde oturdu burnum umarim daha kuculur cunku aynada inanin cok fazla bir fark gormuyorum,,

simdiden tsk ediorum arkadaslar

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benimde 2 ay oldu ve burun deliklerimde asimetri vardı sol aşağıda sağ yukardaydı :) ama masajla ve zamanla ödem indikçe sol deliğim yukarı doğru eşitlendi sağa senin de ödem indikçe yukarı doğru tam şeklini alır banada hala ucu büyük geliyor ve az kalkık geliyor ama en geç burun ucundaki ödem geçiyormuş az kaldı sabredicez artık 4 ay daha umarım hepimizin burnu sorunsuz güzel olur....

ins arkadasim valla 4 ay bekleyecem sonra doktora goruncem yurt disinda oldugum icin doktora da gidemiyorum
bnm burnum daha hiicbir degisiklik yok 2 ay icinde hiicbir fark gormedim bakalim bekleyecez

istersen şuan bir resim çek ve eski resimlerdeki burnunla karşılaştır ben öyle yaptım eskiye göre fark var ama hala tam istediğim gibi değil benim de, önceden nasıldı burnun kemer var mıydı yoksa sadece törpülettin mi kırılmadı mı? eğer çok canını sıkarsa bence resmini çek doktoruna mail at ve konuş istersen

aynı durum bendede daha 20 gün oldu ama önden bakınca hala top gibi burnum var önceden düşüklük vardı o kalktı ama incelsin istiyorum ben.hiç kimse anlamıyo burnumu yaptırdığımı bi an önce geçsin şişliklerimiz ((

ben de 13 gün önce oldum burnumda hala şişlikler var.aynaya her baktığımda ağlama krizine tutuluyorum.hayatım kabusa döndü adeta offff (((

gecmis olsun canim, bencede her gecen gün degisiyor bende yamukluk vardi herhafta fotograf cekip karsilastiriyorum ancak o sekilde farki görebiliyorum

3 ve 4 aydan sonra şişliklerin belirli bi şekilde indiğinizi gittiğini farkedeceksiniz.. sabırlı olun

ben de 13 gün önce oldum burnumda hala şişlikler var.aynaya her baktığımda ağlama krizine tutuluyorum.hayatım kabusa döndü adeta offff (((

Kızlar çok erkencisiniz;ben 2010 ocak27 de ameliyat oldum ve hala yüzümde yabancı bir cisim var gibi. Uç kısmında his yok,dokununca farkında bile olmuyorum,genel itibariylede hafif bir şişlik tamamında var sayılır. Ben çok çok beğeniyorum,çok memnunum ancak normal burun haline gelmedi daha.
Doktorum en iyi şartlarda normale dönüşünün en az 6 ay süreceğini,nadir vakalarda 1 yıl süreceğini ve benim çok daha nadir bir vaka olduğumu söylüyor Ve bu konuda doktorların çoğunun fikri,1 yıldan önce normal haline gelmesini beklememek.

Artik biraz daha umutluyum bakalim.. doktorda dedi burun daha kemiklerle kaynaycagi icin bu en az 1 yil surecek diyor ama kimsenin farketmemesi bnm daha cok uzuyor yarin ben resim paylasiyim arkadaslar sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum..beni arkadas olarak eklerseniz sevinirim..
burnumu yan profili cok kalkik umarim sisliklerden dolayi boyledir diyorum bn..

benim burnum genisti yan profili iyiydi fakat onden okadar genisti ki onden resim bile cekemiordum dusun artik kemik yoktu pek yani buyuk bir ihtimal doktor torpuledi resim yollamayim da yaz a kadar bekleyim diyorum nede olsa baska bir carem yok 6 ay beklemek zorundayim

önden baktığında eskiye göre daralmış olması gerekir tabiki şişlikler var ama eskiye göre az da olsa fark olur bence sen resim ekle ona göre konuşalım takma kafana o kadar az kaldı şurda 4 ay ikimizde aynı ayda ameliyat olduk galiba :) artık sabredicez

burun deliğindeki asimetri için ayrı yaptığın bi masaj var mı arkadaşım? sevgiler

yok sadece tek tip masaj yapıyorum ama hiç aksatmadan hergün yaptım bazen kendimi unutuyorum tv izlerken ellerimi burnumda masaj yaparken buluyorum bir de burun sırtına dokunmamaya gayret gösteriyorum yanlardan yukarı doğru yapıyorum masajı sana verdi mi masaj?

evet verdi yapmaya çalışıyorum ben de.
burun deliklerinin birinin ucu diğerinden aşağıda. onun için kulak çubuğuyla aşağıda olanı yukarı doğru çek demişti, ameliyat hatası sanırım. ama onu da çok fazla yapamıyorum acıyo birazda. kalacak öyle korkarım. istersen dene doktoruna da sor önce tabii

ben onu ilk farkettiğimde hemen doktoruma gittim söyledim ödemden dolayıymış şuan 2 ay biraz eşitlendi ama hala fark var bana hiç öyle yukarı çek falan demedi masaja devam sadece bence sende masajını yap pek ucuyla oynama zaten ödemden değilse bunu 6. ayda anlarsın umarım da düzelir , ben ilk günler o kadar üzüldüm ki 2. ameliyatı düşünüyordum ama hergün dahada değişiyor

iki ameliyat arası 6 ay müddet olmasa ben çoktan olmuştum .)
anladım teşekkür ederim ilgin için ben de devam edeyim bırakmıştım, umarım benimki de düzelir
sevgiler

canim öncelikle gecmis olsun...bana da burnum baslarda hic deismemis gibi geliodu ama simdi 4 ay gecti ve sislikler inince fark ortaya cikio, suan gayet memnunum...sen de sabret henüz bise sölemek icin cok erken :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…