Kayinbabadan olan oglu %50 alirmis.digerleri %15 dogrumu bu
Tapu hem kv hem de kp ye ait olursa öyle bisey olur. Hem anadan hem de babadan miras kalmış oluyor. Size sadece babadan kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocami almislar karsilarina bunlari anlatmislar.sen su kadar %15 alirsin. ben oz ogluyum %50 .sen 4 milyar tapu parasi ver ben yurt disina gidip gelim yari senin yari babandan olan ogluma verim tapuyu.midem bulandi resmen
Esimin annesi vefat etti.esim 2;5 yasindayken.kayinbabamda esim 3 yasindayken resmi nikahla evlendi uvey kaynanamla ve bir cocuklari oldu.uvey kaynanamin ilk esivefat etmis ondan bir oglu var.sonra kayinbabamla evlenmis ondanda 1 oglu oldu.2 cocugu var yani.ilk esinden ve esimin babasindan.kayinbabamin ise imam nikahindan bir oglu oldu.nufusunda o oglu 18 yasinda.mal sahibi tapu vermemis kimseye noterden kagit vermis .kentsel donusume girince simdi tapu verilicek 12 milyar karsiliginda her daireye.benim amacim esimden istedigi 4 milyari vermemek.istemiyorum hisse pay may.esimi kandirmislar ama.simdi elimde delillerle yalanlarini ortaya cikarmaya calisiyorum.istemiyorum mal hisse onlardan.az sakince kim kimin çocuğu tekrar yazsan
eşinin anası babası kim
kv nin kaç çocuğu var
kp in kaç çocuğu var
kaçı kv ve kp nin ortak çocuğu
bir de ev kimin
kv ve kp in nikahlı mı değil mi
şu bilgileri ver
Istemiyorum hisse.tek amacim 4 milyari verdirtirmemek.yalan konusuyorlar.almislar esimi ortalarina bir guzel kafalamislar oglu ve oglunun karisi ile.Allah ayaklarina dolasin oyunlariniTapu hem kv hem de kp ye ait olursa öyle bisey olur. Hem anadan hem de babadan miras kalmış oluyor. Size sadece babadan kalır
Ogluma %50 kalir demis uvey kaynanam.ama sana %15 kalir demis.guya arastirmislar hukuk boyleymisMirasçı olarak çocuklar ve eş bulunmakta ise eşin payı 1/4'tür yani eşe %50 kalmaz
Sizde olayi benim gibi cozdunuz.vallahide billahide ben pay istemiyorum.yalan konusup esimden para koparmak amaclari.bunu onlemeye calisiyorum.uvey kaynanam esimi tapuya ortak yapmaz.yurtdisi nerden cikti.yillardir gitmedinde tapu olayi cikincami kardesini goresin geldi.Allah firsat vermisin oyunlarinaİnternete miras hukuku diye yazın orada her şey yazıyor,sizin eşiniz de bu kadar iyi niyetli olmasın kandırılıyor bu kadar net
Yalan asla böyle bir şey yok bütün kardeşler eşit alır ama kendi üzerine yaparsa da ve kayınpeder daha önce ölürse hiç birşey kalmaz sakın ama sakın para vermeyin evi üzerine alıcağı gibi bi de sizi soymaya kalkmış uyanıkOgluma %50 kalir demis uvey kaynanam.ama sana %15 kalir demis.guya arastirmislar hukuk boyleymis
Arastirmislar guya birde.utanmadan o sekilde konusmus uvey kaynanamda uvey kardeside.benim anam ben %50 alirimYalan asla böyle bir şey yok bütün kardeşler eşit alır ama kendi üzerine yaparsa da ve kayınpeder daha önce ölürse hiç birşey kalmaz sakın ama sakın para vermeyin evi üzerine alıcağı gibi bi de sizi soymaya kalkmış uyanık
Takar tabi tapuyu üzetine almak için konu sahibinin eşinden 4000 tl istiyomuş uyanıkTapu kayınvalidenizin üzerineyse onun öz oğluna düşer babası farketmez çünkü sahibi artık o olur. Eş olarak kayınpederine de düşer. İkisinin oğluna da düşer ama eşinize düşmez çünkü tapu kaynananızın üstüne. Hele Almanya'da olana hiç düşmez. Siz niye taktınız ki bu konuya bu kadar ne yaparlarsa yapsınlar
Tapu parasini vermemek icin ugrasiyorum.kandiriliyor .1 kurus istemiyorum o maldan eksik olsunTapu kayınvalidenizin üzerineyse onun öz oğluna düşer babası farketmez çünkü sahibi artık o olur. Eş olarak kayınpederine de düşer. İkisinin oğluna da düşer ama eşinize düşmez çünkü tapu kaynananızın üstüne. Hele Almanya'da olana hiç düşmez. Siz niye taktınız ki bu konuya bu kadar ne yaparlarsa yapsınlar
Arastirmislar guya birde.utanmadan o sekilde konusmus uvey kaynanamda uvey kardeside.benim anam ben %50 alirim
Ama senin kimlikte ana adi farkli.%15 sana demisler.simdi benim bu kanunun yazili oldugu yaziyi bulmam lazim
Esime okutmaliyim.
Arastirmislar guya birde.utanmadan o sekilde konusmus uvey kaynanamda uvey kardeside.benim anam ben %50 alirim
Ama senin kimlikte ana adi farkli.%15 sana demisler.simdi benim bu kanunun yazili oldugu yaziyi bulmam lazim
Esime okutmaliyim.
ben anladığımı yazayım sen doğru ya da yanlış de
eşin kp ve başka kadından
kv başka bir kadın
tapu kv nin üzerine olacak
kv nin hem kp ile ortak hem de ayrı çocuğu var
birinci şık
kv önce öldü
%25 Kp'e kalır kalan%75 de iki çocuğuna pay olur
Kp'e kalan %25 de onun üç çocuğuna eşit pay olur yani eşine 1/12 düşer
kp önce öldü
kv nin iki çocuğuna %50 pay olur eşine ve kp nin diğer çocuğuna hisse düşmez
çözüm tapu kv ve kp e ortak olsun mutlaka
o durumda eşine babası önce ölse de hisse düşer
damdan hanım kv üveymiş yani konu sahibinin annesi değil bu durumda
konu sahibinin eşinin hiç hakkı yok diye düşünüyorum
sizce de doğru mu
Yok uvey kaynanam .esimin annesi degil.esimin annesi vefat ett.uvey bu kadin.babasiyla evlenmis ve bu kadindan cocugu oldu kayinbabamin.uvey kardesi oldu esiminsizin eşinizin gerçek annesi değil mi kv
eğer öyleyse eşiniz onun mirasından hiç pay alamaz
ben bundan önceki yorumlarımı nüfusta kayıtlı gerçek annesi kv diye ona göre yaptım
kanuni olarak eşinizin şu an payı yok