- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
Merhabalar babaannem 3 yıl önce vefat etti ve dedem de 5 ay önce. mirasçılar babamda dahil olmak üzere 3 kardeşler.Biri yıllardır dedemin olan evde oturuyor öbürü de dükkanda.tabi bizde hiçbir şeyinde (klasik ailenin en zavallısı) fakat sorun şu i 2 amcam küs ve birbirleriyle inatlaşıyorlar. O ben satın alacağı diyor öbürü de hayır ben. babamın da tek isteği parasını almak.
*ilk sorum mirasın değerini öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyiz?? (çünkü 2side satın almak istedikleri için kafalarından belli rakamlar söylüyorlar,ucuza almanın peşindeler ki bunu da açıkça ifade ediyorlar.)
*Hayrı dava açılsa tüm malların ucuza satılacağının hepsi farkında ama bir türlü uzlaşamıyor 2 amcam ben alacağım hayır ben alacağım diye. Bu durumda biz ne yapmalıyız biz sadece satılıp paramızı almak istiyoruz? :/
cevap verirseniz çok sevinirim :)
*ilk sorum mirasın değerini öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyiz?? (çünkü 2side satın almak istedikleri için kafalarından belli rakamlar söylüyorlar,ucuza almanın peşindeler ki bunu da açıkça ifade ediyorlar.)
*Hayrı dava açılsa tüm malların ucuza satılacağının hepsi farkında ama bir türlü uzlaşamıyor 2 amcam ben alacağım hayır ben alacağım diye. Bu durumda biz ne yapmalıyız biz sadece satılıp paramızı almak istiyoruz? :/
cevap verirseniz çok sevinirim :)