Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben miratech e güveniyorum. Geçen ay predictor bile hayalet çizgi çıkardı ama miratech erken gebelik testinde hiçbişey çıkmadı. Sonra da adet oldum. Ama yine de testi tekrarla
Ben var gibi gördüm normalde bozuk olanlarda silikliği o kadar ince ki fotoda bile gözükmüyor ama burada görünüyor ve adete 1 gün kala tam negatif bile çıkar. En sağlıklısı addetten 4 5 gün sonrası. Bugün testi yaptın mı
Korkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldir
Korkma geç döllenme olmuştur 2günde bir artışı kontrol etmeden kimyasal diyemez kimse sen 2güne bi kan ver yükselişe bak bakalım 2günde bi en az %66 artıyorsa normaldir