Miratech erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nazl

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
216
10
643
İzmir
Merhabalar sevgili arkadaşlar Gebelik şüphem var ( olursa ikinci olacak), planlı değildi, reglime 6 gün var bugün miratech test yaptım ön panelde negatif fakat bir arkadaşım testi aç arkadan bak bir bakalım dedi. Açtım baktım arkada ortada ince pembe bir çizgi daha var o ne olabilir? Kuruma çizgisinden bahsediliyor fakat hiç anlamadıgım için size danışıyorum merak işte

Eklentiler

• IMG_7186.webp
    18 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7191.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Testi açmanıza gerek yok. Zaten varsa ve erken test yaptıysanız ya negatif çıkıyor yada kuruma çizgisi gibi silik çıkıyor yine sürüncemede bırakıyor insanı. Ama ben e testiniz negatif şuan için.

Testi açmanıza gerek yok. Zaten varsa ve erken test yaptıysanız ya negatif çıkıyor yada kuruma çizgisi gibi silik çıkıyor yine sürüncemede bırakıyor insanı. Ama ben e testiniz negatif şuan için.
Ah yorumunuz için cok teşekkür ederim, şöyle eğerki olursa ikinci gebeliğim olacak, zaten ilkinde bir kere kaset test yapmıştım 2016da hiç böyle çeşitte yoktu pozitifti , fakat yıllar geçince bir arkadaşta içini aç bakalım cogu insan öyle bakıyor deyince şaşırdım acıkcası, acınca bide pembe ikinci çizgi görünce bencede negatif

Ya içini aç ışığa tut suya tut derken birçok şey yapıyolar ama gereksiz. Hatta bence test yapmakta gereksiz. Geçen ay gebelik şüphesiyle 6 tane erken gebelik yaptım tamamı pozitif geldi. Kanda negatif ama. Fazla yanıltıcı bence adetiniz gecikirse birkaç gün o zaman test yapın en garantisi ise kan vermek. Beklemeden kavuşursunuz inşallah

Kesinlikle çok haklısınız, değişik değişik şeylere kapılıyoruz yalan yanlış, oda tezcanlılıgımızdan herhalde aminn nerde bekleyen varsa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…