Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah test yapsam daha belirgin çıkar mı senceVar gibi canım aynı senin gibi 4 gün kala aynı testle öğrenmiştim bende
Muhtemelen çıkar canımSabah test yapsam daha belirgin çıkar mı sence
Kan testi verdim sonuç beta 62.94 çıktııMuhtemelen çıkar canım
Merhaba ilişki üstünden kaç gün geçmişti acabaKan testi verdim sonuç beta 62.94 çıktıı![]()
Ooo çok iyi 48 saat sonra tekrarla canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallahKan testi verdim sonuç beta 62.94 çıktıı![]()
Tahmini 2 3 hafta olması gerekiyorMerhaba ilişki üstünden kaç gün geçmişti acaba
Direkt doktor randevusu aldım bakalım ne diyecek amin canım inşallahOoo çok iyi 48 saat sonra tekrarla canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah![]()
Tatlım doktor bu aylarda pek bir söyleyemez sadece vücudunun gebeliğe bi engeli var mı yok mu ona bakar kislerin varsa ona bakar tavsiyem 3. Beta baktırışından sonra gitmen bende senim gibi erkenden öğrendim ve o kadar çok doktora gittim ki kendi kendimi strese soktum böyleDirekt doktor randevusu aldım bakalım ne diyecek amin canım inşallah![]()
Kaç haftalık olduğunu dış gebelik mi vs ne olduğunu erkenden öğreneyim diyorum karın ve kasıklarımda adet sancısı kadar çok şiddetli olmasada onun gibi ağrım var şuan ister istemez korkuyorum gitsem daha çok içim rahat eder diye düşündüm. İlk gebeliğim ve panik atak hastasıyımTatlım doktor bu aylarda pek bir söyleyemez sadece vücudunun gebeliğe bi engeli var mı yok mu ona bakar kislerin varsa ona bakar tavsiyem 3. Beta baktırışından sonra gitmen bende senim gibi erkenden öğrendim ve o kadar çok doktora gittim ki kendi kendimi strese soktum böyle
Bitanem kese oluşmadan o belli olmaz ki son adet tarihinden itibaren hastalığını sen hesaplıcan zaten atıyorum son adet tarihim 12 şubatsa bebek şuan 4 haftalık kabul ediliyor o ağrı çok normal yerleşme ağrısı rahim büyüyor benek gelişiyor korkma kanaman olmadığı sürece sadece Folik asite başla biran önceKaç haftalık olduğunu dış gebelik mi vs ne olduğunu erkenden öğreneyim diyorum karın ve kasıklarımda adet sancısı kadar çok şiddetli olmasada onun gibi ağrım var şuan ister istemez korkuyorum gitsem daha çok içim rahat eder diye düşündüm. İlk gebeliğim ve panik atak hastasıyım![]()
Folicus kullanıyorum bende. son adet tarihim 14 şubattı ağrı biraz bana şiddetli gibi geldi ondan çok korkuyorum sanırım adet sancımdan tek farkı en azından yürüyebiliyorum diyebilirim karın bölgemde biraz fazla gibi ağrı yani ve testi yapma sebebimde sancımın olmasıydı şansa hamile olduğumu öğrendim diyebilirimBitanem kese oluşmadan o belli olmaz ki son adet tarihinden itibaren hastalığını sen hesaplıcan zaten atıyorum son adet tarihim 12 şubatsa bebek şuan 4 haftalık kabul ediliyor o ağrı çok normal yerleşme ağrısı rahim büyüyor benek gelişiyor korkma kanaman olmadığı sürece sadece Folik asite başla biran önceben imom kullandım çok memnun kaldım sana da öneririm sen yine doktoruna sorarsın bitanem
Her adet döngün de o ağrı adet olmuşsun gibi hissediceksin zatenFolicus kullanıyorum bende. son adet tarihim 14 şubattı ağrı biraz bana şiddetli gibi geldi ondan çok korkuyorum sanırım adet sancımdan tek farkı en azından yürüyebiliyorum diyebilirim karın bölgemde biraz fazla gibi ağrı yani ve testi yapma sebebimde sancımın olmasıydı şansa hamile olduğumu öğrendim diyebilirim
Hiç bir şey yok negatif bencekızlar bana da bakar mısınız regl 12-13 gün gecikti iliskiden de 23-24 gün geçti korunmalı + geri çekilmeli bi ilişkiydi. ilki artımed negatif ama miratech olanda acaba fazla idrara tuttum diye mi yatay bi çizgi oluştu (9-10 saniye tuttum) ıslaklık gelirken pembe renk yayıldı sonra geçti ama yatay bi çizgi kaldı anlamadım
Eki Görüntüle 3733095