miratch guvenilir bir marka. Ancak bes dakika icinde cikmasina dikkat edinKızlar reglim 1 gün gecikti bu sabah artimet normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce eczaneden miratech erken ve kaset testinden 1 er tane aldım sabah kalkınca aç karinla yapmayı düşünüyorum sizce doğru sonuç çıkar mı 2 gün gecikmiş olcak sabah belirtilerim de var biraz yardımcı olunn çok heyecanlıyımmm
Benim de 1 gün gecikti. Bugün akşama doğru yapmıştım negatiftiKızlar reglim 1 gün gecikti bu sabah artimet normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce eczaneden miratech erken ve kaset testinden 1 er tane aldım sabah kalkınca aç karinla yapmayı düşünüyorum sizce doğru sonuç çıkar mı 2 gün gecikmiş olcak sabah belirtilerim de var biraz yardımcı olunn çok heyecanlıyımmm
Biliyorum canım az önce bende senin açtığın konuya yorum yapmıştım ya aynı durumdayız diye :)))Benim de 1 gün gecikti. Bugün akşama doğru yapmıştım negatiftiinşallah senin pozitif çıkar adet olmazsam bende sabah ilk idrarla tekrarlarım testi. Hayırlısı…
Kizlar Allah gonlunuze gore kolayca nasip etsinBenim de 1 gün gecikti. Bugün akşama doğru yapmıştım negatiftiinşallah senin pozitif çıkar adet olmazsam bende sabah ilk idrarla tekrarlarım testi. Hayırlısı…
Olur dikkat edicem. Teşekkür ederimmiratch guvenilir bir marka. Ancak bes dakika icinde cikmasina dikkat edin
Miratech iyi aslında bende gebelik yoktu onun için tek çizgiydi umarım vardırKızlar reglim 1 gün gecikti bu sabah artimet normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce eczaneden miratech erken ve kaset testinden 1 er tane aldım sabah kalkınca aç karinla yapmayı düşünüyorum sizce doğru sonuç çıkar mı 2 gün gecikmiş olcak sabah belirtilerim de var biraz yardımcı olunn çok heyecanlıyımmm
İnşallah sabah yapcam inşallah vardırMiratech iyi aslında bende gebelik yoktu onun için tek çizgiydi umarım vardır
Aç karınla testin bir alakası olmaz sadece ilk idrarınızla yapmaya özen gösterinKızlar reglim 1 gün gecikti bu sabah artimet normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce eczaneden miratech erken ve kaset testinden 1 er tane aldım sabah kalkınca aç karinla yapmayı düşünüyorum sizce doğru sonuç çıkar mı 2 gün gecikmiş olcak sabah belirtilerim de var biraz yardımcı olunn çok heyecanlıyımmm
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsinKizlar Allah gonlunuze gore kolayca nasip etsin
İlk idrarla yapıyorum zaten ağız alışkanlığı :) doğru söylüyorsunuzAç karınla testin bir alakası olmaz sadece ilk idrarınızla yapmaya özen gösterin
BiliyorumBiliyorum canım az önce bende senin açtığın konuya yorum yapmıştım ya aynı durumdayız diye :)))
Allah razı olsunKizlar Allah gonlunuze gore kolayca nasip etsin
İyi yaptın durup durup buraya giriyorum uyku tutmuyo sabah olmaz bugün bizeBiliyorumbende senin konuna yorum yazayım dedim öyle
Aynen bende öyleİyi yaptın durup durup buraya giriyorum uyku tutmuyo sabah olmaz bugün bize
Benim 4. Yaptım az önce test 2 tane ikiside negatif çıktı ama hala gelen giden yok anlamadımAynen bende öylekaçıncı denemen acaba? Benim bu 3.ay
Hayırlısı olsun. Benim leke geldi… adetim başlıcak sanırımBenim 4. Yaptım az önce test 2 tane ikiside negatif çıktı ama hala gelen giden yok anlamadım
Beklemekten başka çaremiz yok canım. Benim leke yok da şeffaf akıntım var ve sabahtan beri basım çok dönüyor anlamadım bekliycez gorcez Rabbim hayırlısını versinHayırlısı olsun. Benim leke geldi… adetim başlıcak sanırım
Sabah peçeteyle silerken pembe akıntı geldi benim… şimdilik devam etmedi… aynen bekleyeceğiz artıkBeklemekten başka çaremiz yok canım. Benim leke yok da şeffaf akıntım var ve sabahtan beri basım çok dönüyor anlamadım bekliycez gorcez Rabbim hayırlısını versin
Adetin gelirse söyle canım merak ederim :)Sabah peçeteyle silerken pembe akıntı geldi benim… şimdilik devam etmedi… aynen bekleyeceğiz artıkhayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?