Miratech erken ve kaset test kullananlar acilll

esray35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
314
137
33
25
Kızlar reglim 1 gün gecikti bu sabah artimet normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce eczaneden miratech erken ve kaset testinden 1 er tane aldım sabah kalkınca aç karinla yapmayı düşünüyorum sizce doğru sonuç çıkar mı 2 gün gecikmiş olcak sabah belirtilerim de var biraz yardımcı olunn çok heyecanlıyımmm

miratch guvenilir bir marka. Ancak bes dakika icinde cikmasina dikkat edin

Benim de 1 gün gecikti. Bugün akşama doğru yapmıştım negatifti inşallah senin pozitif çıkar adet olmazsam bende sabah ilk idrarla tekrarlarım testi. Hayırlısı…

Benim de 1 gün gecikti. Bugün akşama doğru yapmıştım negatifti inşallah senin pozitif çıkar adet olmazsam bende sabah ilk idrarla tekrarlarım testi. Hayırlısı…
Biliyorum canım az önce bende senin açtığın konuya yorum yapmıştım ya aynı durumdayız diye :)))

Miratech iyi aslında bende gebelik yoktu onun için tek çizgiydi umarım vardır

Aç karınla testin bir alakası olmaz sadece ilk idrarınızla yapmaya özen gösterin

Beklemekten başka çaremiz yok canım. Benim leke yok da şeffaf akıntım var ve sabahtan beri basım çok dönüyor anlamadım bekliycez gorcez Rabbim hayırlısını versin
Sabah peçeteyle silerken pembe akıntı geldi benim… şimdilik devam etmedi… aynen bekleyeceğiz artık hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…