Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi değil kuzum test bozuk başka test yap 3.4 damla damlat çok damlatmışsınSizce bu sonuç nedir
Test doğru yerde pozitif çıkmadı ama çift çizgi var
Bozuk testSizce bu sonuç nedir
Test doğru yerde pozitif çıkmadı ama çift çizgi var
Yok hayır 3-4 damla dağılması önemli değilde çift çizgiyi net gördüm o yüzden sormak istedimBaska test varmı dağılmış bu test bozuk diyebilirz cokmu damlattınız
çok net bozuk test. Bende hamileliğimi miratech de öğrendim ama bu şekilde değil test bozukTest kitini cevirip taktığımdada bu şekilde duruyor acaba içini yanlışmı taktılar
Teşekkür ederimçok net bozuk test. Bende hamileliğimi miratech de öğrendim ama bu şekilde değil test bozuk
Ben de gördüm ama test bozuk duruyor tekrar lamabda fayda var benimde basıma cok gelirdiYok hayır 3-4 damla dağılması önemli değilde çift çizgiyi net gördüm o yüzden sormak istedim
2 damla yeterli kesin sonuç için, 3-4 yazdığına bakmayın3-4 damla damlattım yarın tekrar ederim
Tatlim dagilmasi nasil önemli degil bozuk iste bozuk sey nasil dogru sonuc gostersin.Yok hayır 3-4 damla dağılması önemli değilde çift çizgiyi net gördüm o yüzden sormak istedim
Adet tarihiniz kaç gün geçtikızlar ya bu testte sizce beta kac cıkar![]()
Pozitif gibi duruyor beta hcgnin rakamini ne yapacaksinix kikızlar ya bu testte sizce beta kac cıkar![]()
gecmedı canım henuz bat pzt gunuAdet tarihiniz kaç gün geçti
ooo bence en az 200 falan çıkar ya benimki 140 olduğunda çok siliktikızlar ya bu testte sizce beta kac cıkar![]()
benımkı tüp bebek oyuzden onemlı ondan merak ettimPozitif gibi duruyor beta hcgnin rakamini ne yapacaksinix ki