- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi mucizemizben
-
İnşAllah tam net olmadan sevinemiyorum da çok değişik bir his cevabın için teşekkür ediyorumBüyük ihtimalle hamilesiniz bence kan verin baya net çıkmış
İnş
İnşAllah tam net olmadan sevinemiyorum da çok değişik bir his cevabın için teşekkür ediyorum
O zaman içinizin rahat etmesi açısından 1 2 gün daha test yapın sonra kan verin ama net sonuç kan o şekilde kesinleşir net olur içinir de rahat eder :)
Miratech kuruma çizgisi bile çıkarmamisti bende hayırlı olsun beta 100 civaridir rahatKızlar yarın adet günüm normalde fakat içimde değişik bir hisle dün gebelik testini aldım ve sabah ilk idrarımla testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün belim ve az az kasıklarım ağrıyo adetmi olucam test yanlış mı diye çokda sevinemiyorum çünkü 3 defa tüp bebek denemem oldu negatif görmenin boşa umutlanmanın çöküşünü çok yaşadım inşAllah vardır bana bir fikir bir akıl verirmisiniz
Miratech kuruma çizgisi bile çıkarmamisti bende hayırlı olsun beta 100 civaridir rahatçok çok silikken beta 6 ile öğrenmiştim bende
Eşime bile daha bişey söylemedim ama sonuç çıksın hemen haber veririm tabi düşüncesi bile heyecanlandırıyor beniinşallah inşallah sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin inşallah haber ver mutlaka çatlarım meraktan
Merhaba ben de bugün test yaptim bu sekilde cikti. Ama buradan o kadar çok yorum okudum ki gerçekten dogru mu yanlış mı emin olamıyorum kan testi verdim bakalim yarin çıkar.Ayyy çok heyecanlandım siz böyle söyleyince saatler sanki geçmiyo mesai biter bitmez ilk işim teste gitmek
Eşime bile daha bişey söylemedim ama sonuç çıksın hemen haber veririm tabi düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?