• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech gebelik testi

mucizemizben

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar yarın adet günüm normalde fakat içimde değişik bir hisle dün gebelik testini aldım ve sabah ilk idrarımla testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün belim ve az az kasıklarım ağrıyo adetmi olucam test yanlış mı diye çokda sevinemiyorum çünkü 3 defa tüp bebek denemem oldu negatif görmenin boşa umutlanmanın çöküşünü çok yaşadım inşAllah vardır bana bir fikir bir akıl verirmisiniz

Eklentiler

• IMG_0892.webp
    IMG_0892.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 25
Büyük ihtimalle hamilesiniz bence kan verin baya net çıkmış

O zaman içinizin rahat etmesi açısından 1 2 gün daha test yapın sonra kan verin ama net sonuç kan o şekilde kesinleşir net olur içinir de rahat eder :)

Bir iki gün bekleyemicek gibiyim iş çıkışı acilden kan testi vermeyi düşünüyorum çatlarım 1 2 güne 😄

😂😂 inşallah inşallah sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin inşallah haber ver mutlaka çatlarım meraktan😂♥️

Kızlar yarın adet günüm normalde fakat içimde değişik bir hisle dün gebelik testini aldım ve sabah ilk idrarımla testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün belim ve az az kasıklarım ağrıyo adetmi olucam test yanlış mı diye çokda sevinemiyorum çünkü 3 defa tüp bebek denemem oldu negatif görmenin boşa umutlanmanın çöküşünü çok yaşadım inşAllah vardır bana bir fikir bir akıl verirmisiniz
Miratech kuruma çizgisi bile çıkarmamisti bende hayırlı olsun beta 100 civaridir rahat 😀😀 çok çok silikken beta 6 ile öğrenmiştim bende

😂😂 inşallah inşallah sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin inşallah haber ver mutlaka çatlarım meraktan😂♥️
Eşime bile daha bişey söylemedim ama sonuç çıksın hemen haber veririm tabi düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni 😊❤️

Ayyy çok heyecanlandım siz böyle söyleyince saatler sanki geçmiyo mesai biter bitmez ilk işim teste gitmek 😄🫠
Merhaba ben de bugün test yaptim bu sekilde cikti. Ama buradan o kadar çok yorum okudum ki gerçekten dogru mu yanlış mı emin olamıyorum kan testi verdim bakalim yarin çıkar.
Ben freely marka tesle 4 gun önce yaptım bir kac kez onda da çıkmıştı ama yalancı çıkarıyor demişlerdi o yüzden baska testle yaptim

Back
X