- Emoji Skoru
- 3.076
- Puanlar
- 148
Sonuc ne cıkti ayse hanm bende bu testten yaptm iki tane ikisinde de silik cizgi cktıKızlar Merhaba.
üstteki test miratech marka.dün yaptım ve adete 5 veya 7 gün Var.tam belli değil gün.
Alttaki nova marka bugün yaptım. Bunu görünce dünkü bozuk test demekki demiştim. Ama yazanlar okuyunca umutlandim.benim 2. Cizgim de saatler sonra çıkar. Kızımı da 7 saat sonra gördüm. Belki sıra bundadir
Merhaba. O testler yanlış çıktı bende.1 subat 2015te adet gördüm. Ama şubatta hamile kaldım :) oğlum 4.ayını. bitirmek üzere. Allahım size de nasip etsin. O ay bi sıkıntı vardı bende anlayamadım neler olduğunu. 4 5 farklı marka ile pozitif çıktı ama adet gördüm.Sonuc ne cıkti ayse hanm bende bu testten yaptm iki tane ikisinde de silik cizgi cktı
Merhaba bnde bu testen yaptım ikindi yapmıştım ilk bes dk ikinci çizgi çok silik çıktı ertesi sabah yaptım ilk çıkmadı sonra yavas yavaş belirdi çizgi sonraki günde regl gördüm ne olmuş olabilir testler bozuktur demiKızlar Merhaba.
üstteki test miratech marka.dün yaptım ve adete 5 veya 7 gün Var.tam belli değil gün.
Alttaki nova marka bugün yaptım. Bunu görünce dünkü bozuk test demekki demiştim. Ama yazanlar okuyunca umutlandim.benim 2. Cizgim de saatler sonra çıkar. Kızımı da 7 saat sonra gördüm. Belki sıra bundadir
Amin inşallahMerhaba bnde bu testen yaptım ikindi yapmıştım ilk bes dk ikinci çizgi çok silik çıktı ertesi sabah yaptım ilk çıkmadı sonra yavas yavaş belirdi çizgi sonraki günde regl gördüm ne olmuş olabilir testler bozuktur demi
Benimde aynı şey oldu.30 ocakta test boyle çıktı 1 subat son adet tarihim oldu :) oğlum 6.ayını bitirdi dün. Rabbim sana da nasip etsin...Merhaba bnde bu testen yaptım ikindi yapmıştım ilk bes dk ikinci çizgi çok silik çıktı ertesi sabah yaptım ilk çıkmadı sonra yavas yavaş belirdi çizgi sonraki günde regl gördüm ne olmuş olabilir testler bozuktur demi
Amin inş canımBenimde aynı şey oldu.30 ocakta test boyle çıktı 1 subat son adet tarihim oldu :) oğlum 6.ayını bitirdi dün. Rabbim sana da nasip etsin...
Teşekkürler kızlaarr opuyorumnanaktan
KK bana uğurlu geldi, sizler de
Sizlerin de en kısa sürede güzel haberlerinizi alıcaz inşallah, darısı başınıza a.s.
Allah isteyen herkese versin inşallah :ecrin_bebek: