Evde test yapmadan direkt kan vermeye mi gidiyorsunuz siz?Evde sürekli test yapmaktaki amacınız ne? Gidin kan verin zaten sonuç ne ise cikar
Kaset testlerde bozuk çıkabiliyor.
Her markada bozuk çıkabiliyor.
Neden umutlarınızla oynasınlar ki yani?
Lab ile başlayanı 2 gün önce ben aldım.
Anında 2. Çizgi çıktı,o şokla kan verdim,sonuç 0,100 çıktı.
O zaman o markayı da kimse almasın,sonuçta hatalı sonuç verdi.
Abartıyorsunuz yani.
Sanırım bu konuyu herhangi bir test markasının olumsuz ürün yorumu olarak değil de, hamile kalmak isteyen bir kadının hayal kırıklığı olarak okumak gerekiyor. Ürün değerlendirmesini yapacaksak yeri burası değil zaten.
Üzülme arkadaşım bir doktora git görün. Engel bir durum var mı yok mu öğren. Varsa tedavisi de vardır, yoksa da zamanı gelince olur zaten. Hayırlısı..
İşte sorun şu ki her markada sorun olabiliyor,hepsi doğruyu göstermiyor. En mantıklısı adet 3-4 gün geçince idrar testi yapmak,daha sonra kan vermek.Miratecht ile ilgili birçok şikayet okudum ve aynılarını yaşadığım için paylaştım. Su ile pozitif alan bi olmuş miratechte
İşte sorun şu ki her markada sorun olabiliyor,hepsi doğruyu göstermiyor. En mantıklısı adet 3-4 gün geçince idrar testi yapmak,daha sonra kan vermek.
Ben hiç o markada sıkıntı yaşamadım sadece Lab'da yaşadım,çok güvenilir değil bu testler,doktorum da öyle söyledi. Başka bir hormonun yüksekliğinden bile pozitif çıkabiliyormuş,o yüzden artık güvenmiyorum,en mantıklısı kan testi.Tabi hepsinde hata payı olabilir ama sanırım en fazla ve yaygın olanı miratecht ve ilk yaptığım saniyeler içinde çift çizgi oldu güvenip eşime bile haber vermiştim bahsettiğim bariz hayal kırıklığı Sonuçta para veriyoruz bu testlere. Hani biri çıksa biri çıkmasa anlarım ama yaptığım tüm miralar pozitif verdi
Ben hiç o markada sıkıntı yaşamadım sadece Lab'da yaşadım,çok güvenilir değil bu testler,doktorum da öyle söyledi. Başka bir hormonun yüksekliğinden bile pozitif çıkabiliyormuş,o yüzden artık güvenmiyorum,en mantıklısı kan testi.
Hakkınızda hayırlısı olsun,umarım en yakın zamanda hamile kalırsınız.Zaten bu aydan sonra ben de heveslenmem onlara güvenip ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef. O yüzden 2.yi daha çok istiyor insan böyle oluncada yıpranıyor testler yüzünden . Dediğiniz gibi en doğrusu adetten sonra kan testi vermek.
Hepsinde pozitif çıktıysa bu markada bir sorun var demektir. Arada bozuk testler denk geliyor ama art arda denk gelmesi düşük ihtimal.
Kendinizi üzmeyin lütfen. Bir daha başınıza gelirse kan testi sonucunu öğrenene kadar kimseye haber vermezsiniz. Eşinize de sürpriz olsun hem boşuna umutlanmasın adam.
İNŞALLAH hayırlısı herkes için.Hakkınızda hayırlısı olsun,umarım en yakın zamanda hamile kalırsınız.
Evde test yapmadan direkt kan vermeye mi gidiyorsunuz siz?
Aynı marka bende de olmuştu, kan testi verdiğimde hamile değildim.Şok olmuştum hatta. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah size ve tüm isteyenlere
Evde 10 defa test yapıp kan vermiyorum tabi ki.Gebelik ilk önce kanda belli olur ve en kesin sonucu kan tahlili verir .Bunu bilmiyor olamazsınız ve ona rağmen her marka test ürününü deneyip su marka hatalı sonuç veriyor diyorsunuz saçma bir genelleme yaparak .Her test ürününde hatalı olan çıkabilir illa su marka diye yaftalayamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?