Miray'ım hoşgeldin :)

qulsah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
67
1
98
40
39+3 iken 25.01.2014 tarihinde saat 22:50 de kızım doğdu :) Suni sancı ile normal doğum yaptım, herşey 4,5 saat içinde oldu bitti.. Kızım 3500 gram 52 cm dünyaya geldi :nazar: Şimdi kollarımda ve çok mutluyum.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah..

39+3 iken 25.01.2014 tarihinde saat 22:50 de kızım doğdu :) Suni sancı ile normal doğum yaptım, herşey 4,5 saat içinde oldu bitti.. Kızım 3500 gram 52 cm dünyaya geldi :nazar: Şimdi kollarımda ve çok mutluyum.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah..

Gözün aydın canım, maşallah sana da prensesine de:nazar::emir_bebek:

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün :nazar::nazar:

ayy ne güzel canım Allah analı babalı büyütsün inş. darısı başımıza benimde kızım olacak Zeynep azra m bekliyoruz bakalım inş. sağlıkla hayırlı birşekilde büyürler
:16::nazar:

Bayadır giremedim kusura bakmayın mesajları yeni görüyorum kızlar. Çok teşekkür ederim iyi dilekler için. Amin :) Darısı diğer hamilelere olsun. Bir avazda kurtulurlar inşallah. Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah..

Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin :nazar: ismi gibi kendi de bahtı da güzel olsun.
ben de her yere yazıyorum kızım olursa MİRAY ismini koyacağım diye.
biz de o günleri görürüz inşallah

Back
X