Mirena ile hamile kalan var mı?

Rebelion18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
812
582
53
Merhaba arkadaşlar. Benim altı aylık bir bebeğim var. Doğumdan iki ay sonra hormonlu spiral olan mirenayi taktırdım. Adet günüm geldi hatta üç gün geçti ama adet olmadım. Dört aydır adet oluyordum. Bu sefer hiç yok gibi. Lekelenme oldu. Batma hissi var. Sanki hamilelik belirtisi gibi. İki çocuğum var üçüncüyü istemiyorum. Mirena en koruyucu yöntem diye taktırmıştım. Eczaneye gidip gebelik testi de alamadım henüz. Mirena ile hamile kalınır mı? Hamile isem bebek sorunlu doğar mı?

Önce bi sakin olun sonra test alın eczaneden yada sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırın daha garanti. Sonuca görede ya regl olmayı beklersiniz yada doktora gidersiniz. Eğer varsa hamilelik korkmayın Allahın izniyle ilk aylar hiç bişey olmaz. Ama lohusalik döneminde ilk 1 yıl düzensizlik olması çok normal diye biliyorum

Merhaba, umarım cevap verirsiniz. Bende mirena taktırdım bebeğim 19 aylık, siz hamile kaldınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…